Viitorul a câștigat amicalul de la Motru. CSO Turceni a suferit în ultimele partide

946

Viitorul Târgu Jiu a câștigat fără probleme partida amicală disputată, duminică, în compania formației de eșalon terț, CSO Turceni. Elevii lui Călin Cojocaru s-au impus cu 4-0 în fața celeilalte echipe din Gorj, într-un meci disputat pe Stadionul Municipal din Motru. Singurul gol din primul act a fost înscris de Davide Jozic, în minutul 12. Alb-albaștrii s-au descătușat pe final. Răzvan Vulpe (’80), Denis Brînzan (’88) și Albert Voinea (’89) au punctat pentru un succes concludent al trupei de ligă secundă. Antrenorul trimișorean a trimis în teren următorii jucători: Robert Geantă (Dragoș Lupescu) – Davide Jozici (Eduard Croitoru), David Savu (Raul Cojocaru), Daniel Bîrzu (Ramzi Toure Idrissou), Adrian Godja (Mario Lupulescu) – Onni Tihonen (Denis Brînzan), Charles Acolatse (Claudiu Moisie), Emanuel Nikpalj (Nicholas Geană), Alexandru Gîrbiță (Răzvan Vulpe) – Patrick Andreaș (Dragoș Popa), Albert Voinea. Primul meci oficial al Viitorului din 2024 va avea loc duminică, de la ora 17.00, în fața echipei CSC Şelimbăr. Vestea bună pentru fanii principalei echipe din Gorj este că meciul se va disputa la Târgu Jiu.
De partea cealaltă, CSO Turceni își va prezenta lotul miercuri, 21 februarie, de la ora 15:00, la Casa de Cultură din oraș. În ultimele două partide de verificare, formația pregătită de Viorel Cojocaru a plecat cu tolba plină. Înainte de meciul cu Viitorul de la Motru, gorjenii au încasat șapte goluri de la ,,satelitul” Universității Craiova. De altfel, principalul de la Turceni nu și-a menajat jucătorii după eșecul usturător suferit în Bănie.
,,Chiar dacă venim după o perioadă foarte solicitantă din punct de vedere fizic, nu avem nicio scuză. Jocul de astăzi este mult sub cel pe care l-am avut săptămâna trecută. Avem două săptămâni de pregătire intensă, în care băieții nu au avut prea mult contact cu mingea, dar nu vom rămâne în urmă nici la acest aspect în următoarea perioadă. Avem nevoie de omogenitate, trebuie să punctăm mult pe relația de joc cu pase rapide, faze fixe și marcajul om la om. Sunt încrezător în această echipă și vă asigur că vom avea parte și de rezultate pozitive” a declarat Viorel Cojocaru, antrenorul principal. Liga a treia se reia la începutul lunii martie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here