Viitorul a bătut-o pe Şimian. Gorjenii au operat modificări în lot

1761

Viitorul Târgu Jiu a câștigat amicalul disputat la Şimian. Gorjenii s-au impus cu 2-0 în deplasarea mehedințeană, după goluri ale lui Alexandru Raicea (30) și Alexandru Gîrbiță (64). Oaspeții au fost mai buni decât Viitorul din județul învecinat, echipă cu care remizaseră în urmă cu o săptămână, 3-3.

Interesant este că mijlocașul Samuel Zimța, în “grădina” formației lui Nicolae Sarcină la primul amical al iernii, a ajuns acum la adversara de sâmbătă. În schimb, în lotul lui Călin Cojocaru s-a regăsit Charles Acolatse (27 de ani) , mijlocaș cu vastă experiență în România, ultima dată la Dacia Unirea Brăila. Acesta a mai evoluat pentru Foresta Suceava, Daco-Getica București, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călărași sau Universitatea Cluj. O altă noutate a reprezentat-o fundașul ucrainean Valeryi Stepanenko (24 de ani), venit de la Kalev Tallin din Estonia.
Următorul amical pentru Viitorul va avea loc marți, de la ora 12:00, cu ACSO Filiași. Meciul se joacă pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu.
Viitorul în partida de la Şimian: Răzvan Udrea (Alexandru Krupenschi 46) – Răzvan Vulpe (Robert Dănescu 46), Alexandru Core (Valeri Stepanenko 46), Alexandru Băican (Paulian Banu 46), Adrian Godja (Sebastian Chelariu 46) – Florin Răsdan (Nicholas Geană 46), Denis Brînzan (Vlad Toma 46), Charles Acolatse (Alexandru Gîrbiță 46), Alexandru Raicea (Alexandru Dulca 46) – Gabriel Dodoi (Ovidiu Rasoveanu 46), Claudiu Dragu (Andrei Istrate 46).
În această iarnă, Viitorul a mai întâlnit-o pe Corvinul Hunedoara (2-2).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here