Viitorul a anunțat șase transferuri. Ultimul, un fotbalist belgian

628

Viitorul Târgu Jiu a parafat primele înțelegeri ale verii. Trupa gorjeană a prezentat, oficial, luni, cinci jucători. Este vorba despre fundașii Flavius Dumbrăvean (29 de ani), Mădălin Sturzu (20 de ani), portarul Aurelian Păun (23 de ani) și mijlocașii Ramon Gașpar (21 de ani) și Perfoura Okom Zacharie (21 de ani). Cu toții au fost descriși de pagina oficială a echipei.
,,Flavius este un fundaș central în vârstă de 29 de ani care ni se alătură de la ACS Târgu Mureș (Liga 3, Seria 9), pentru care a fost căpitan în ultimele două sezoane. În stagiunea precedentă acesta a fost integralist și a înscris un gol.
De-a lungul carierei, el a mai evoluat pentru Ceahlăul, Unirea Ungheni, CSM Deva sau Unirea Slobozia – atât în Liga 3 cât și în Liga 2. În vârstă de 20 de ani, Mădălin vine de la Phoenix Buziaș, pentru care a bifat toate meciurile în sezonul trecut de Liga 3 (18 în sezonul regulat + 9 în play-off), oferind și două pase decisive. Acesta poate juca atât fundaș dreapta, cât și stânga, deși la bază el evoluează în dreapta apărării. De asemenea, Mădălin a bifat 21 de jocuri pentru Ripensia în sezonul 2021-2022 de ligă secundă, oferind și două pase decisive. Aurelian Păun este un goalkeeper de 23 de ani, cu experiență la nivelul primelor două ligi.
Acesta a apărat poarta Clinceniului în 9 partide de Liga 1, iar la nivel de eșalon secund el are 22 de jocuri bifate pentru Progresul Spartac, Turris Turnu Măgurele și Universitatea Cluj, cu ultima reușind promovarea în Superligă la finalul sezonului 2021-2022. În vârstă de 21 de ani, Ramon poate evolua atât mijlocaș central, cât și mijlocaș lateral. Acesta și-a făcut junioratul la Cork City în Irlanda, el având dublă cetățenie: română și irlandeză. Prima sa aventură în România a fost pentru Gaz Metan, la ultimul sezon al medieșenilor în Liga 1, pentru care a jucat în 16 partide, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă. În sezonul trecut Ramon a evoluat pentru Jiul Petroșani (Liga 3 , Seria 7) în peste 25 de partide, reușind să înscrie de 7 ori în campionat și Cupa României și să ofere peste zece pase decisive.
Poreclit ,,Renato Sanches”, Perfoura este un mijlocaș defensiv camerunez de 21 de ani, care ni se alătură de la Phoenix Buziaș, unde a jucat în 10 jocuri pe finalul sezonului trecut, el revenind după o accidentare. Prima sa echipa în România a fost CSM Lugoj (Liga 4 Timiș) pentru care a evoluat în peste 20 de partide în sezonul 2022-2023, înscriind un gol și oferind 5 pase decisive”, au precizat reprezentanții echipei de fotbal.
Marți, clubul a mai anunțat un fotbalist. Este vorba despre James Amasihohu, un belgian în vârstă de 24 de ani, care poate evolua în ambele benzi ale atacului. Jucătorul de culoare a venit de la CSM Gloria Bistrița, pentru care, în partea a doua a sezonului trecut, a înscris patru goluri în șapte partide și a oferit o pasă decisivă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat pentru FK Skopje și Pobeda Prilep sau Dikkelvenne (Belgia).
Toți jucătorii au semnat contracte valabile până în vara lui 2025.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here