VIDEO: Zeci de tone de făină, confiscate

746

Peste 23 de tone de făină și 1.500 de pâini au fost confiscate de polițiști, astăzi, în urma unei acțiuni de verificare a operațiunilor cu produse de panificație. Oamenii legii au aplicat șase sancțiuni, în valoare de peste 47.000 de lei, constatând și o infracțiune de evaziune fiscală. Totodată au indisponibilizat bunuri în valoare de peste 27.000 de lei.

“În această dimineață, începând cu orele 05.00, la nivelul judeţului au fost instituite filtre rutiere mixte şi au fost organizate echipe operative, constituite din polițiști de investigare a criminalităţii economice și inspectori din cadrul DSVSA.

Echipele de control au efectuat verificări la patru agenţi economici specializați în fabricarea pâinii şi a altor produse de panificaţie.

Obiectivul acţiunii l-a constituit prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor de panificaţie, identificarea rutelor de transport rutier utilizate de operatorii economici care încalcă dispoziţiile legale incidente domeniului“, potrivit reprezentanților IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here