VIDEO| Vizita lui Iohannis în Africa, mișto național

1241

Românii fac haz de necaz, postând filmulețe ale căror dublaje fac să pară că elevele unui liceu din Kenya, acolo unde se aflau zilele trecute Klaus și Carmen Iohannis, dansează  pe muzica Sofiei Vicoveanca: ”Doamne ajută c-am ajuns/Și cu capre și cu urs…Ța, ța, ța căpriță, ța…”

Turneul pe care-l fac Kaus și Carmen Iohannis în Africa pentru care Guvernul Ciolacu, la începutul lunii noiembrie, a suplimentat bugetul Administrației Prezidențiale cu peste 7,5 milioane de lei din Fondul de rezervă, fiind evitată rectificarea bugetară, a devenit pe paginile de socializare subiect de miștouri și ironii.

Vizitele externe ale familiei Iohannis costă bugetul național milioane de euro, însă aceste cheltuieli sunt secretizate provocând revoltă în societatea românească. În timp ce românilor li se strânge cureaua, Iohannis continuă să secătuiască bugetul național, deplasările sale cumulate, în avioane de lux, însemnând ocolul pământului în două mandate.

 

1 COMENTARIU

  1. Ciolacu și-a plătit postul de prim ministru suplimentând pușculița lui jonhanis pentru excursii. România este o țară condusă de saltimbanci. Țara funcționează în virtutea inerției și datorită acestui popor care își vede de treburile lui, facă d abstracție de adunătură ocazională ce se află la conducerea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here