VIDEO: Vărul fostului primar de Schela, reținut 24 de ore pentru lovirea unui motociclist de 16 ani! Tânărul, așteptat cu parul în pădure

5956

Romulus Șerbănescu, vărul fostului primar de Schela, Aristide Șerbănescu, a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj, după ce a lovit, din senin, un tânăr de 16 ani din localitate, care se plimba cu motocicleta prin pădurea satului Sâmbotin. Pensionarul s-a arătat deranjat de tânărul motociclist care ar trecut pe lângă el și l-ar fi înjurat, lucru ireal deoarece adolescentul și prietenul lui au imortalizat momentul cu o cameră de luat vederi montată pe casca unuia dintre aceștia. De altfel, și momentul în care pensionarul îl lovește pe A.R.M. cu o piatră în cască, reușind să îi spargă și o măsea, a fost filmat de celălalt motociclist.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, la ora 17.35, în timp ce ambii motocicliști de off-road făceau ture prin pădurea Sâmbotin. Practic, A.R.M, de 16 ani, se afla cu motocicleta alături de prietenul său din Târgu-Jiu când, la un moment dat, ambii câini ai pensionarului Șerbănescu, aflat și el în pădure, au sărit la picioarele motociclistului din Târgu-Jiu. Băiatul a înjurat animalele și a trecut mai departe, lucru surprins de camera de luat vederi montată pe casca acestuia.
Tânărul din Schela se afla cu motocicleta înaintea acestuia. La scurt timp după acest incident, A.R.M. îl vede în fața sa pe pensionarul Șerbănescu care, înarmat cu un par, a blocat drumul ambilor motocicliști. Tânărul din Schela oprește motocicleta și încearcă să discute cu bărbatul revoltat că ar fi fost înjurat la incidentul cu câinii. Degeaba încearcă băiatul să îi explice că nu i-au fost adresate niciun fel de injurii că pensionarul înarmat cu o piatră îl lovește, brusc, în cască, i-o sparge și îi provoacă tânărului și ruperea unei măsele. Lovitura și gestul agresiv este surprins pe camera de luat vederi a celuilalt tânăr motociclist, care se apropie și el de cei doi și încearcă să lămurească lucrurile.

Tânărul a reclamat incidentul pe pagina IPJ Gorj!
A.R.M., întors acasă, a reclamat cele petrecute pe pagina IPJ Gorj, adăugând și filmulețele surprinse de camera de luat vederi. A trecut însă o zi până când pensionarul, văr cu fostul primar de Schela, dar și cu secretarul primăriei, să fie reținut de poliție.
Practic, sâmbătă după-amiază, Romulus Șerbănescu a fost ridicat de acasă cu cătușe și introdus în arestul IPJ Gorj. Bărbatul a fost prezentat, duminică, instanței, după finalizarea celor 24 de ore din arestul IPJ, el alegându-se cu un dosar penal pentru lovire și alte violențe la adresa unui minor.

Tatăl tânărului, martor într-un dosar la DNA
Interesant este că tatăl tânărului agresat vineri este luni martor important într-un dosar aflat la DNA Craiova care îl privește tocmai pe fostul primar de Schela, adică pe ruda agresorului fiului acestui martor. În dosar este vorba despre încredințarea fostei școli din Arsuri de către primarul Aristide Șerbănescu către un ONG. Tatăl băiatului spune că agresiunea ar fi avut la bază și acest aspect deoarece pensionarul ar fi avertizat pe soția martorului și pe soacra acestuia că îi va aranja un dosar penal martorului și îl va băga în pușcărie.

Părintele tânărului agresat crede astfel că agresiunea de vineri după-amiază la adresa fiului său a fost ceva premeditat, adică tot un avertisment pentru tată, martor în dosarul aflat în cercetare la DNA.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here