VIDEO: Tone de gunoi, adunate voluntar de copii, în pădurea de la Crihala!

812

Autoritățile locale, din Cîlnic, nu au fost în stare să adune gunoiul, lăsat în urmă de agenții economici și petrecăreții, care de Rusalii s-au distrat în pădurea de la Crihala.
Este o tradiție ca localnicii să se adune în Duminica Mare în acest loc și să petreacă alături de familie, cunoscuți și prieteni cu un picnic în aer liber.
Edilul localității nu a participat la această sărbătoare, motiv pentru care nu a dat atenție gunoiului lăsat în urmă de petrecăreți, dar și de agenții economici care au plătit taxă la primărie pentru locul concesionat.
Ieri, un grup de localnici împreună cu copiii lor, au luat decizia civică de a curăța pădurea de gunoaie, iar într-o oră deja adunaseră două pubele de gunoi, nemaiavând unde depozita restul.
În timp ce cetățenii lucrau gratuit, edilul Dumitru Vulpe și-a făcut apariția în zonă cu poliția, evident cu mâinile în buzunare, pentru a vedea de ce localnicii fac curățenia pe care primarul a ignorat-o de duminică până miercuri.
A adus cu sine lucrători de la ajutorul social, care au continuat activitatea de ecologizare a pădurii pline de deșeuri și resturi, lăsate de cetățenii care au petrecut acolo de Rusali.
Primarul s-a luat de cetățenii care îi făceau gratuit treaba, spunând că el avea grijă să își facă datoria, asta deși trecuseră patru zile de la manifestare, iar edilul nu și-a făcut apariția în zonă, să strângă gunoiul.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here