VIDEO: Terenuri din Godinești, afectate de lucrările repetate la o conductă de apă. Localnicii nu au fost despăgubiți

1661

Numeroși localnici din satul Arjoci, comuna Godinești, sunt supărați că terenurile lor au fost răscolite de mai multe ori pentru introducerea unei conducte de apă. Lucrările au fost inițiate în 2019, dar au început propriu-zis în martie 2022.
Localnicii trebuia să fie despăgubiți și, deși este vorba de sume infime, în jur de 1000 de lei de proprietar, în funcție de suprafața terenului afectat, oamenii nu au văzut banii nici până în prezent.
Terenurile nu pot fi utilizate pentru lucrări agricole, deoarece gropile au rămas, iar cei afectați sunt trimiși la instanță că să poată să-și primească banii sub formă de despăgubiri.
Situația a fost adusă la conștiința CL Gorj, Consiliului Județean Dolj, dar și Primăriei Godinești. Din păcate, toate instituțiile dau din umeri.
Lucrarea este realizată de Compania de Apa Craiova. Conducta este una prin care se alimentează o parte din orașul Craiova, iar apa care alimentează Bănia vine din Cerna. Problema este că localnicii din Godinești suferă doar consecințele acestor lucrări și nu sunt despăgubiți, fiind trimiși spre instanță și pasați de la o instituție la alta.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here