VIDEO, Târgu Jiu: Reținut, după ce a tâlhărit o femeie în autobuz

2479

O femeie din Stănești a fost tâlhărită, ieri, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun. Un bărbat i-a smuls lanțul de aur pe care-l purta, iar astăzi individul a fost reținut.

IPJ Gorj: La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul unic 112, de către o tânără din comuna Stănești, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un autobuz din municipiul Târgu-Jiu, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls lanțul din aur de la gât.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 3.800 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, stabilind că este vorba de un bărbat de 33 de ani, din comuna Albeni.

În data de 14 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here