VIDEO: Tânăr bătut de un agent într-o scară de bloc din Târgu-Jiu, pentru injurii aduse polițiștilor!

9857

Un incident a avut loc, săptămâna trecută, în scara unui bloc de pe strada Mioriței din Târgu-Jiu. Potrivit unor imagini care circulă pe rețelele de socializare, dar și a martorilor, un tânăr de 19 ani este prins de un polițist în scara blocului, culcat la pământ și lovit. Respectivul îl înjură, în schimb, destul de urât, pe agent, în timp ce acesta îi spune să tacă dacă nu vrea să ia amendă.

Tânărul plânge și se zbate în timp ce este culcat la pământ, iar polițistul este urcat peste el. Colegii agentului stau în afara blocului și îi calmează pe alți câțiva adolescenți care văd scena și sunt revoltați de cele petrecute. Unul este chiar foarte supărat și spune că tânărul este lovit, injust, de către polițist, iar colegii respectivului încearcă să îl calmeze pe acesta, îndepărtându-l de intrarea în bloc. Practic, ceilalți adolescenți sunt ținuți la distanță să nu sară în ajutorul lui Ionuț Alin Enășel. Martorii spun că tânărul agresat ar fi fost avertizat astfel de poliție pentru că a apelat aiurea la 112, făcând chiar o glumă în acest sens. Polițiștii au depistat apelul și l-au prins pe apelant, aplicându-i astfel o corecție, mai ales că respectivul a mai avut de-a face cu poliția.


Biroul de presă al IPJ Gorj susține însă că incidentul cu apelul fals la 112 nu ar fi existat, numele tânărului apelant nefiind găsit în baza de date. Tânăr nu apare astfel nici reținut, nici amendat, săptămâna trecută. Cu toate acestea, imaginile cu agresiunea târgujianului există, ca și injuriile aduse la rândul său polițistului. De altfel, agentul l-a încălecat la propriu în scara blocului respectiv din Târgu Jiu pe tânărul de 19 ani, în timp ce colegii polițiști l-au lăsat să își facă treabă.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. “Tânărul “ agresat a executat un mandat pentru tentativa de crima, este un maimuțoi mic și violent, nicidecum un “abuzat” al organelor de poliție. Bine i-au făcut, trebuia sa ii mai dea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here