VIDEO: Stână de oi și capre, mutată în cimitir, la Turburea de Sus

3186

Cimitirul din Turburea de Sus este distrus de animalele unui cioban, lăsate slobode printre morminte. Zeci de capre și de oi pasc printre locurile de veci, acestea fiind pline de dejecțiile animalelor respective. Aparținătorii celor îngropați în acest cimitir sunt siderați și cer sprijinul poliției, motivând că autoritățile dorm și nu iau măsuri.

Cetățenii nemulțumiți demonstrează cu imagini filmate că cimitirul a ajuns o batjocură.


Mai multe locuri de veci sunt distruse, florile de pe morminte sunt mâncate de animale, iar cei care ar trebui să oprească acest exod nu fac nimic.
Mai mult, pe morminte sunt urme de animale, iar rudele celor decedați nu pot nici în zi de sărbătoare să se reculeagă la capetele celor adormiți.


Asta deoarece caprele și oile se plimbă nestingherite, în turmă prin cimitir.


Oamenii enervați de situație cer preoților să intervină mai ales că lângă cimitir există o stână, iar animalele au rupt gardul cimitirului și pătrund nestingherite în acesta.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. In ziua respectiva am luat legătura cu domnul primar și cu preotul din sat, iar aceștia au răspuns imediat și mai pe seara ni s-a adus la cunoștința ca au fost luate măsuri. Acum mai rămâne de văzut ce soluție a fost găsită pentru aceasta problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here