VIDEO: Șobolani mutanți, la blocurile din spatele Hotelului Gorj! Locatarii cer deratizare urgentă

6851

Colcăie șobolanii la blocurile din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu, și asta nu doar la subsol, ci și la suprafață. De altfel, rozătoarele de mari dimensiuni sunt văzute nu doar de locatari, ci și de simpli trecători, care spun că șobolanii au mărimi impresionate și îi oripilează, speriind prin înfățișare și numărul impresionant, adevărate familii patrulând printre blocuri ori în găurile care duc spre subsol. În aceste imobile au fost desființate tobogane de gunoi, dar chiar și așa rozătoarele nu pot fi ținute în frâu.

Locatarii blocurilor din zona situată în spatele Hotelului Gorj spun că prezența șobolanilor în comunitate este deja banal; cumplit este doar că rozătoarele se înmulțesc rapid, iar unele exemplare au dimensiuni exagerat de mari.
Prezența șobolanilor, ziua în amiaza mare, într-o zonă considerată drept una ,,zero” pentru municipiu nici nu dă bine ca imagine, nici nu le oferă siguranță locatarilor.
Cetățenii cer deratizări urgente și spun că deși sunt încărcați la plată de asociația de proprietari, la acest capitol nu se face nimic. În atare condiții, cer sprijin municipalității, cu atât mai mult cu cât însuși primarul municipiului locuiește la unul dintre blocurile respective.
A.STOICA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here