Video: Și-a abandonat BMW-ul pe Popa Șapcă și a fugit! Poliția în alertă

9697

Un incident ciudat a avut loc pe strada Popa Șapcă, din Târgu Jiu, în urmă cu o jumătate de oră. Un cetățean aflat la volanul unui BMW, ar fi călcat linia continuă pe bulevard, în timp ce un echipaj de poliție se afla în față la marketul Mondial. A intrat pe str.Popa Șapcă, dar la jumătatea străzii a oprit bolidul, a abandonat mașina și a luat-o la fugă, văzând că are pe urme un echipaj de poliție.

Cel puțin asta spun martorii incidentului care susțin că cinci echipaje de poliție au flancat apoi autoturismul abandonat, iar la puțin timp după au prins un bărbat. Aceasta avea în jur de 40 de ani pe care l-au adus langa BMW. Respectivul nu ar fi recunoscut că s-ar fi aflat la volan ci, că o altă persoană ar fi condus mașina, și respectivul fugind.

Individul a fost dus la postul de poliție pentru declarații complete…

1 COMENTARIU

  1. ,,Acesta avea in jur de 40 de ani pe care l au adus linga BMW,, !!! Cind ti ai citit ,,articolul,, te ai bucurat de ,,punerea in pagina,, ! Bravoo,mai departe tot asa si,ne miram de ce altii si noi nuu,de ce alte tari si a noastra nuu,de ce ,de ce…???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here