VIDEO: Se teme pentru viața sa! L-a înjunghiat cu un cuțit de tăiat lubeniță, dar instanța a pus-o sub control judiciar

1643

Ionuț Bîrchi Brănescu, din Bîlteni, a fost, pe data de 31 iulie 2019, victima unui incident care i-a schimbat viața. Mai exact, bărbatul, la momentul evenimentului în vârstă de 34 de ani, a fost înjunghiat în zona lombară de fosta sa concubină. La activitatea infracțională a participat și soțul acesteia, iar evenimentul are loc pe proprietatea unui vecin al victimei, și el agresat de cei doi soți. Bărbatul înjunghiat ajunge pe masa de operație, cu ficatul tăiat și hemoragie internă, soțul agresoarei scapă însă de dosarul penal, iar fosta concubină ajunge după gratii pentru tentativă de omor. Salvat de medici, Ionuț Bîrchi Brănescu se recuperează cu greu, după 60 de zile, și suportă și costurile reparației autoturismului propriu, vandalizat după înjunghiere de cei doi soți. Omul așteaptă de doi ani ca instanța să îi facă dreptate, dar vede cu stupoare că arestul preventiv al celei care l-a înjunghiat se transformă în arest la domiciliu, apoi, la ultimul termen din această lună, în control judiciar. Pentru tabloul complet, bărbatul este cel care primește amenințări de la soțul inculpatei, pusă acum în libertate de judecători.

Partea vătămată din dosarul penal aflat pe rolul Tribunalului Gorj este nemulțumită de decizia judecătorilor, care au decis, pe 13 mai, control judiciar pentru inculpata Cristina Mihaela Burtea.
Femeia a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor prin rechizitoriul finalizat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
Bărbatul spune că se teme pentru viața sa, mai ales că soțul respectivei l-ar fi amenințat recent că îl va înjunghia, fapt semnalat IPJ Gorj.
,,Nu este posibil că viața mea să fie pusă în pericol de cei doi. Nu este posibil să mă tem pentru integritatea mea corporala și pentru viața mea pentru că instanța decide că inculpata din dosar poate primi control judiciar după opt luni de arest.
Aștept ca organele de poliție să ia masuri”, a declarat Ionuț Bîrchi Brănescu.
Acesta a menționat că nu se va mai prezenta la termenele de judecată din dosarul penal deoarece consideră că nu mai poate avea încredere în justiție.


Acesta a mai menționat apoi și mai multe situații în care a sesizat organele de poliție, dar, deși a primit răspunsuri liniștitoare de la IPJ, nu a fost audiat în niciun dosar, cu toate că i se spunea că învinuiții vor fi cercetați pentru infracțiunile subliniate de către acesta.
La doi ani după eveniment, victima a rămas cu urmele tăieturii suferite în urmă operației pe abdomen și cu urma de cuțit pe spate.
Acesta menționează că nu s-a recuperat în totalitate în urma celor suferite.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here