Video: Scandal în Piaţa Centrală, patronii unei carmangerii îi fac șpăgari pe inspectorii DSV

37802

Un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice la un agent comercial din Piaţa Centrală din Tărgu-Jiu s-a lăsat,azi, cu acuze grave la adresa inspectorilor care au descins la carmangeria respectivă. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine”, se întreabă ironic cea care pare patroana societății. ,,Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă”, mai spune, enervată, femeia. ,,Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, mai spune aceasta, în timp ce este completată de partererul ei care susţine că șpaga în carne se ducea la restaurant Bulevard, de lângă Gara Târgu-Jiu.

Patronul carmangeriei cunoscute care este fratele patroanei Carmangeriei Luminiţa spune si de o dezinfecţie impusă firmei sale de DSV, de o firmă de casă. Patronul îi bate obrazul si comisarului Nedelea, pe motiv că ar fi corupt. Filmarea patronului Popescu Sorin, intitulată ,,caracatiţa DSV,” e virală pe reţelele de socializare.

11 COMENTARII

  1. Alooo Parchetul, vede cineva filmarea asta ? Are cineva chef sa munceasca deschizand un dosar penal ? Nu, nu cred ! Va e bine pentru ca si voi aveati aceiasi filiera ?

  2. Eu sunt un tarabagiu, un chioșcar și așa trăiesc din 1990 cu această tarabă în piață și cu un chioșc, însă ce am văzut aici sunt profund indignat, profund deranjat de aceste aspecte nesănătoase de care avem parte noi acești tarabagii, acești mici indivizi ce-și cîștigă traiul din așa ceva, el ca organ de control îți găsește nod în papură de unde nu te aștepți și atunci încep cu acele discuții inutile ca să ajungă la o plasă plină cu produsele ce le comercializezi, ei considerînd că au dreptate și că acea plasă plină li se cuvine de drept, adică este a lor prin muncă cinstită, așa zic ei, ne-ținînd cont că acele produse costă o grămadă de bani, bani pe care proprietarul magazinului îi face greu, greu de tot că îi vine să renunțe la acea activitate, dar nu are din ce să trăiască. La noi aceste controale nu au acel caracter educativ, acel caracter de îndrumare ci de a te smulge de ceva bani. Sunt unele controale ce se lasă așteptate, mai ales la produsele alimentare preparate acolo în mag. bodegă, restaurant privitor la igienă, acele mag. automat trebuiesc închise, de ce pt. că cei ce s-au băgat în așa ceva nu au înclinație, nu au talent, nu acea chemare pt. așa ceva și este mai bine să se lase de munca respectivă și facă altceva.

  3. Doctorii parati Iliuta si Gorcea? Spagarii de frunte ai DSV Gorj. Cum sa tii grasii astia corupti in functii publice de ani de zile in conditiile in care patroana carmangeriei spune cu subiect si predicat cat si unde duceau spaga?

  4. De ce da ofirma privata spaga ?! Simplu : sa -si acopere neregulile si evaziunea fiscala.
    Uitati-va la bilanturile tuturor carmangeriilor din oras (mai ales din piata centrala ) si o sa vedeti ca cifra de afaceri e mica, impozitele la stat foarte mici , sau deloc. Dar in schimb patronii se lafaie in vile de sute de mii de euro si conduc masini de la BMW X5 in sus. Si credeti ca cei pusi sa verifice nu stiu aceste corelatii ??!!

  5. Ce sa mai ocolim, asta e Romania. Nu poti supravietui fara sa dai spaga. Dar cum nesimtirea si lacomia celor de la DSV nu are limite saracii comercianti sunt sufocati. Ii felicit pe comercianti, trebuie pus punct odata. As dori ca acest incident sa fie un exemplu pentru toti romanii. Nu mai dati spaga oameni buni, hai sa i aratam cu degetul pe functionarii corupti. N au nici un drept in asi baga mainile murdare in marfa voastra. Sper ca cineva sa sesizeze si sa ia masuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here