VIDEO: Scandal cu sânge la Novaci! Doi localnici, bătuți în localul fratelui administratorului public

6237

Un adevărat scandal a avut loc în această seară pe raza localității Pociovaliștea, aparținând orașului Novaci. Scandalul a fost provocat, potrivit martorilor, de către socrul proprietarului unui local, celebru în zonă, acesta fiind construit în jurul unui stâlp, mai precis de Ion Popescu zis Țoi.

De fapt, respectivul este socrul fratelui administratorului public al Primăriei Novaci, Tomescu Emil. Matorii susțin că Țoi i-a lovit, împreună cu un angajat al său, pe doi cetățeni ai orașului Novaci, care se aflau în localul ginerelui său, pe motiv că respectivii ar fi în spatele unor reclamații ajunse la presă, poliție, Gardă de Mediu Gorj. Este vorba despre reclamații legate de localul administrat de către Ovidiu Tomescu, ginerele lui Țoi, care a făcut obiectul unor controale, în ultima lună, terenul de sub unitatea comercială fiind concesionat de la primărie.

Țoi este surprins și pe o filmare video, realizată în timpul evenimentului din această seară, în timp ce îl lovea pe unul dintre tineri, arătându-și apoi mână însângerată.

Agresorul nu se oprește aici, ci îi fugărește pe Popescu Ilie și pe Marcel Roșoga, pe strada de lângă localul unde a avut loc altercația pentru a le aplica noi lovituri.Cazul este anchetat în prezent de Poliția Novaci, după ce agresiunea a fost reclamată la 112. Victimele se află la poliție, pentru declarații. Cei doi bărbați loviți susțin că agresorul este o persoană influentă în localitate deoarece fratele ginerelui său este mână dreaptă a primarului Dumitru Leuștean din Novaci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here