VIDEO: Primarul de Stănești recidivează! Alți doi salariați ai primăriei, prinși muncind pentru edilul local

1645

La patru zile după ce un cetățean al comunei Stănești a fotografiat și filmat doi angajați ai primăriei conduse de Liviu Blideanu, în timp ce vopseau pridvorul casei edilului local, în momentul când acesta era la serviciu, proprietarul motivând că nu știa cine îi muncea acasă cât era la serviciu, situația s-a repetat. De data aceasta, chiar primarul era de față, când doi subalterni de-ai săi de la Primăria Stănești îi descărcau produsele cumpărate de la un producător din Târgu-Jiu, în curtea locuinței sale. Cristi Istrugă, localnicul care a filmat și de data aceasta operațiunea, i-a căutat pe cei doi angajați la serviciu, evident că nu i-a găsit și nimeni din instituție nu știa ca cei doi să fi fost liberi ori în concediu.

Cei doi angajați ai Primăriei Stănești sunt alții decât cei surprinși la vopsit pridvorul lui Blideanu, unul fiind chiar tractoristul instituției, ținut de primar pe salariu și când poliția i-a anulat, pentru consum de alcool, permisul de conducere.
De data aceasta, salariații primăriei au fost surprinși în timp ce descărcau materiale de construcții cumpărate de primar de la Dedeman Târgu-Jiu, numele firmei fiind inserat pe mașina din care cei doi angajați, plus încă o persoană, cărau produse ambalate.


Nu este un secret că primarul și-a băgat locuința în reabilitare, lucrările făcându-se însă cu salariați ai primăriei, și asta în timpul programului de lucru al respectivilor din instituția publică.
Cetățeanul Istrugă, ca și data trecută, a cerut explicații la primărie, locul în care edilul absenta fiind acasă cu salahorii care îi descărcau materialele necesare renovării locuinței.
Cei care dau explicații sunt Beuran Alin, funcționar care nu susținea că nu știe unde sunt cei doi salariați, Claudia Ștefoane, dar și viceprimarul comunei, Apostu Dumitru.
Niciunul dintre salariații primăriei nu știau unde sunt cei doi angajați, Cârciu-tractoristul și Gelu-care a fost prins vopsind și data trecută.

După întrebările lui Istrugă în primărie, o salariată a instituției s-a dus cu mașina personală și i-a ridicat pe cei doi de la locuința primarului, oprindu-i la instituția publică, unde respectivii figurau pontați la locurile de muncă. Cel puțin asta susține Istrugă, care are martori în acest sens.
Istrugă cere Instituției Prefectului și ITM Gorj să se autosesizeze și să controleze felul în care primarul PNL de Stănești folosește salariații primăriei ,,sclavi” în propria bătătură.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here