VIDEO: Polițistul judiciarist Buculea, testat antidrog la cererea unui cetățean chemat la audieri la Poliția Arcani

40642

Eugen Buculea, polițist judiciarist la IPJ Gorj, a fost implicat într-un incident la Poliția Arcani cu un cetățean, cercetat într-un dosar penal, chemat acolo pentru audieri. Cetățeanul, după o divergență cu ofițerul, a sunat la 112 solicitând testarea ofițerului antidrog, lucru care s-a și întâmplat spun martorii. Testul a fost unul negativ.

Cotidianul Gorjeanul v-a prezentat, în exclusivitate, un mic incident petrecut în incinta Poliției Arcani, cu un polițist prins fumând în sediul instituției de un cetățean chemat acolo la audieri.
Ceea ce nu părea un eveniment de amploare s-a complicat, după ce între anchetator și persoana chemată la audieri, parte într-un dosar penal, au apărut discuții în contradictoriu.
Totul s-a purtat de fata cu superiorul ofițerului și cu agenții din postul local de poliție.
Cert este că, urmare a unui filmuleț, evenimentele s-au precipitat iar soția bărbatului ce urma să fie audiată, a apelat la 112 solicitând testarea antidrog a polițistului Eugen Buculea, fiul șefului postului de poliție din Târgu Cărbunești.
Potrivit martorilor apelul la 112 nu a rămas fără urmări deoarece polițistul chiar a fost testat antidrog dar rezultatul a fost negativ.
Nu se știe dacă audierea a mai continuat, urmare a celor întâmplate.
Deși ,,Gorjeanul” a solicitat un punct de vedere Biroului de Presă al IPJ Gorj legat de incident, până la închiderea ediției nu am primit un răspuns. Contactat telefonic Ion Buculea, tatăl polițistului, a refuzat să comenteze incidentul, spunând că în măsură să ofere un punct de vedere este doar Biroul de Presă al IPJ Gorj.
Este pentru prima dată când un cetățean, parte într-un dosar penal, cere la 112 testarea antidrog a anchetatorului său. Bărbatul care urma să fie audiat la Poliția Arcani a fost implicat, cu luni în urmă, în protestul de pe sediul ITM Gorj, omul fiind coborât de pe acoperișul instituției de pompieri.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here