VIDEO: Polițist prins cu țigara aprinsă în sediul instituției! Un cetățean a făcut scandal

14711

Un cetățean din Runcu a fost scos afară din sediul poliției în momentul în care, atunci când a intrat în unitate, a surprins un polițist cu țigara aprinsă în mână. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil. Omul i-a cerut, pe loc, șefului de post să ia măsuri cu cel care a încălcat legislația, fumatul fiind interzis în interiorul instituțiilor publice. Reacția localnicului este însă cea care merită toată atenția.

,,Dar ce, e voie să se fumeze în sediul poliției!”, spune cetățeanul care intră în post. Este invitat, însă, să iasă afară. ,,Ieși domne’ afară..”, spune agentul prins cu țigara în mână în post, scoțând cetățeanul afară și închizând ușa. ,,De ce fumează domnu’ Eugen Banculea în sediul poliției, domnu’ comandat?”, continua să întrebe cetățeanul, iar șeful de post îl liniștește spunând că respectivul ,,o să fie amendat”.
,,E restaurant aici, în poliție!”, continuă cetățeanul seria de întrebări la adresa polițiștilor vizibili deranjați de faptul că omul filma cu telefonul mobil și le adresa întrebări la care nu aveau răspuns. Filmarea realizată de cetățeanul nemulțumit o puteți urmări pe www.gorjeanul.ro.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here