VIDEO: PER Gorj, reprezentat de președintele Miroiu la ședința BEx și la Conferința Națională a Partidului Ecologist de la Baia Mare!

983

* Programul politic și de măsuri al PER Gorj, votat în unanimitate
* 61 de pagini pentru România

La finalul săptămânii trecute, la Baia Mare, s-a organizat Biroul Executiv al Partidului Ecologist Român dar și Conferința Națională a partidului. PER Gorj a fost reprezentată aici de către Dan Miroiu, liderul organizației județene. Din delegație au mai făcut parte și alți colegi de la Gorj. În cadrul întrunirii s-a votat în unanimitate Programul politic și de măsuri pentru România al PER care pune pe primul plan promovarea și dezvoltarea continuă a unui parteneriat real și, mai ales, durabil între om și mediul înconjurător.
Propunerile ecologiștilor din acest program sunt variate și privesc măsuri sociale pornite de la stoparea exodului medicilor și a asistenților, la introducerea unui pachet preferențial stimulativ pentru medicii care se stabilesc în mediul rural, achiziționarea de aparatura medicală performantă din fonduri europene, construirea unor spitale regionale de urgență, realizarea spitalelor de arși in trei regiuni din țară dar și la extinderea infrastructurii SMURD.
Propunerile PER nu se opresc aici, ei votând pentru un program care are, în prim plan, prevenirea obezității in rândul copiilor, prin programe adecvate și multe altele.
Programul are 28 de capitole și vorbește despre teme sociale, politice, economice de stopare a exodului românilor.
Alături de liderii de organizații, la această întâlnire de la Baia Mare, au participat primarii PER din țară: Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Alba, Maramureș, Constanta, Suceava și vicepreședinții consiliilor județene.
De asemenea, o parte din conducerea PER de la nivel național a fost prezentă, ca de altfel și președintele Danuț Pop.
Președintele PER Gorj, Dan Miroiu, a precizat că întâlnirea politică de la Baia Mare a fost de mare importanță deoarece partidul are aleși locali care pot implementa o serie de măsuri din program. Acesta nu va fi unul care nu va fi pus în operă, spune liderul PER Gorj, convins că formațiunea politică va crește reușind să câștige interesul numeroșilor cetățeni care își doresc o politică curată, un mediu protejat și politicieni valabili în funcțiile publice. PER Gorj nu face excepție, a crescut la nivelul județului reușind să își atragă de partea sa persoane valoroase cu notorietate și expertiză în mai multe domenii de activitate.
Întâlnirea de la Baia Mare s-a încheiat în sunetul colindelor tradiționale.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here