VIDEO: O târgujiancă de 74 de ani plânge crunt dispariția fetei ei: ,,Mai bine muream eu decât să-mi pierd fiica!”

47180

Silvia Vasile, de 74 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns la disperare după ce fiica sa, de 48 de ani, a dispărut din Dănciulești, în urmă cu aproape zece zile. Fiica femeii era bolnavă, având un handicap de gradul al doilea. Mama femeii dispărute susține că fiica ei ar fi fost scoasă afară din casă de către soț, aceștia având o locuință la Obârșia, localitate aparținând comunei Hurezani. Femeia dispărută are două fiice majore, una fiind în Anglia. Septuagenara susține că fiica ei ar fi fost luată cu un microbuz de pe o stradă din Dănciulești și dusă spre Craiova.

Atena Lupu, de 48 de ani, avea probleme în căsnicie, fiind agresată de soțul acesteia, spune mama, disperată de dispariția fiicei sale. Femeia mai are patru copii, iar Atena este cea mai mare și cea care a avut cele mai multe greutăți. ,,Era cea mai necăjită dintre copiii mei. Avea probleme cu soțul și a mai fost scoasă din locuință de către acesta. Am sperat că le vor crește cele două fiice, iar scandalurile se vor opri. Fetele ei au plecat de acasă, s-au căsătorit, una a și născut în Anglia, dar problemele între ei au crescut. De o lună, fiica mea trebuia să fie dusă la spital, dar soțul nu a vrut să o ducă, dimpotrivă, a dat-o afară din casă. Bănuiesc că astfel ea a ajuns la Dănciulești, iar soțul ei spune că ar fi plecat cu un microbuz spre Craiova. Poliția nu face nimic.


Nepoata a fost cea care a sunat la poliție și a declarat dispariția mamei ei”, a declarat pensionara. Mama dispărutei susține că fiica a fost căutată în toate spitalele de psihiatrie din Gorj și Dolj, dar nu apare ca fiind internată acolo. Mama pensionară spune că marți va pleca, personal, să o caute în Craiova, împreună cu un nepot. ,,Mai bine muream eu decât să o știu dispărută. Îmi e frică că e moartă, că e sechestrată, îmi e teamă de ce e mai rău. Scot banii care îi am de înmormântare și o caut până nu mai pot”, a mai spus, în lacrimi, bătrâna.
IPJ Gorj a anunțat dispariția femeii, cu mențiunea că aceasta avea probleme psihice și era cunoscută cu plecări frecvente de la domiciliu. „La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colanți de culoare neagră spre gri, bluză cu mânecă scurtă de culoare frez, o geacă de culoare verde și încălțată în adidași de culoare neagră din pânză și pe cap purta o banderolă de culoare roșie, având asupra sa o geantă de culoare neagră. Semnalmente – înălțime de 1,70 m, greutate 95 kg, ochii căprui, păr negru împletit, constituție atletică”, informează reprezentanții Poliției Gorj. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea femeii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here