VIDEO: O elevă de 15 ani din Rovinari a rămas gravidă cu colegul ei de bancă! În aceeași clasă, încă două colege însărcinate

2560

O tânără de doar 15 ani din Rovinari a rămas însărcinată chiar cu colegul ei de bancă. A aflat târziu că este gravidă, și asta după ce i s-a făcut un ecograf. A reacționat urât la vestea că va aduce pe lume un copil și că sarcina este foarte avansată, asta, în timp ce colegul viitoarei mame își făcea griji că tatăl fetei nu îl va ierta pentru relația cu fiica sa. Minora a născut însă, cu aproape doi ani în urmă, și și-a continuat studiile și, spune ea, este chiar lăudată de profesori pentru rezultatele bune la învățătură. Fata a povestit acum că nu era singura din școală gravidă la 15 ani, alte două colege de clasă de-ale ei au fost atunci în aceeași situație. Mama minoră a fost și este sprijinită de un ONG, mai exact de Asociația ,,Glasul sufletului”.

Ana, eleva care a devenit mămică la 15 ani, dar și-a continuat studiile, a povestit, la finalul lunii trecute, pentru jurnaliștii postului de televiziune Kanal D, cum a rămas însărcinată chiar cu colegul ei de bancă. ,,S-a întâmplat, nu că am vrut noi, dar s-a întâmplat. La ziua lui… El era speriat că îi era teamă să nu se ia tati de el”, a relatat tânăra în timp ce se afla internată cu copilul său la Spitalul Rovinari. Tatăl copilului care are acum aproape doi ani era doar cu un an mai mare decât Ana.Tânăra, acum de 17 ani, a menționat că a aflat târziu că era însărcinată, după ce mai mulți medici nu își explicau starea sa de rău.
,,Nu am știut că eram însărcinată până nu am făcut un ecograf. Mă tot duceam la doctor cu mami, dar medicii ziceau că eram bolnavă, dar nu era așa. Aveam cinci luni jumătate, dar nu mi se vedea burtica. Am reacționat urât. Am zis că nu vreau copil, că îl omor, am spus multe prostii”, a mai povestit tânăra, spunând că mama fetei a avut atunci o reacție și mai urâtă.
,,Mami a reacționat mai urât, dar până la urmă a acceptat. Tati nu a zis nimic, a zis că e treaba mea și să fac ce vreau. Mama mi-a zis că nu e bine, că sunt mică, că trebuie să îmi continui școala… Dar eu mi-am continuat școala, și mi-o continui. Mergeam la școală și când eram gravidă, nu mi-a fost rușine, și am mers în continuare și încă merg și mai am ultimul an și vreau să termin. Chiar am mers în continuare, nu mi-a păsat ce spun profesorii sau alții, din contră, profesorii m-au lăudat. (…) Mai aveam atunci două colege în clasă însărcinate”, a completat Ana.Tânăra mamă provine dintr-o familie modestă și mai are cinci frați. Consideră că ea este singura vinovată pentru situația în care a ajuns, dar s-a împăcat cu ideea. ,,S-a întâmplat, asta este, nu mai contează acum”, a completat fata, spunând că a fi mamă ,,înseamnă multă responsabilitate, multe griji, dar și bucurii”. Povestea de viață a tinerei mame de la Rovinari, acum în vârstă de 17 ani, a fost relatată în cadrul emisiunii ,,Asta-i România” de pe Kanal D.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here