VIDEO: MAFIA TRUFELOR! Afacerist din Târgu-Jiu, lovit cu ranga peste picioare, după ce i-au fost înțepate cauciucurile de la mașină!

2053

Un afacerist din Târgu-Jiu și-a găsit roțile de la mașină, ieri dimineață, înțepate de persoane necunoscute. În timp ce proprietarul își verifica autoturismul, lângă el a venit un individ care a intrat cu acesta în vorbă, cerându-i telefonul pentru a apela un apropiat, ca din senin să înceapă să îl lovească. Un altul s-a apropiat de victimă și scoțând o rangă dintr-o plasă l-a lovit la rândul său, proprietarul mașinii căzând la pământ. Afaceristul a reclamat incidentul la poliție, după ce cu scurt timp în urmă a sesizat că el și familia sa au fost amenințați pentru că a obținut licitația pentru trufele din pădurile Gorjului, alți cultivatori nemaiavând acces la acestea.

,,IPJ Gorj a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și distrugere. Autorii faptei sunt căutați”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu. Incidentul a avut loc la câteva sute de metri de sediul IPJ Gorj. Victima este tocmai omul de afaceri din Târgu-Jiu care a câștigat licitația Direcției Silvice Gorj pentru recoltarea trufelor din pădurile din județ.
Acesta a plătit 100.000 de euro pentru a face acest serviciu, recoltarea trufelor, omul a intrat însă în conflict cu hoții de trufe din Gorj, care l-au amenințat în repetate rânduri că o să îi rupă picioarele dacă nu îi lasă și pe ei să intre în pădure. Acesta a depus deja plângere la poliție în acest sens, dar și imagini video anchetatorilor.
Mafioții și-au pus, ieri, în aplicare planul, afaceristul fiind lovit cu ranga tocmai peste picioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la spital, imedit după incidentul care a avut loc, marți dimineață, în apropiere de sediul Aparegio, la mică distanță de casa deputatului Alin Văcaru.

Agresorii sunt încă în libertate, iar fapta a fost surprinsă pe o cameră de luat vederi de la o locuință din zonă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here