Video: Incendiu puternic în Budieni! Trei clădiri arse, un pompier rănit, primarul la stingerea focului

3151

Două vile și un magazin din Budieni, cartierul de rromi, au fost afectate în cursul acestei dimineți, de un incendiu puternic. Focul a fost sesizat la una dintre locuințe, în jurul orei 3.00, în această dimineață, iar imediat, la fața locului, au ajuns cinci echipaje de pompieri, poliție, primarul de Scoarța și consilierul pentru rromi. 

O adevărată desfășurare de forțe a fost în Budieni până la ora 7.30 când focul a fost stins, spune primarul, Ion Stamatoiu, prezent la fața locului până în această dimineață când pericolul a dispărut.

,,S-a reușit stingerea unui incendiu de proporții în cartierul de rromi, Budieni, în această dimineață. Patru ore, cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările iar un pompier, chiar de la noi din comună, a fost rănit, el a căzut cand s-a rupt un planșeu. Au ars trei clădiri, o vilă cu etaj a familiei Predică, magazinul Cotriniti și o casă bătrânească cu etaj. S-au înregistrat doar pagube, nu victime. Nu se știe deocamdata de la ce au pornit flăcările. Meritul stingerii incendiului este al pompierilor. Le mulțumim”, a declarat primarul de Scoarța, Ion Stamatoiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here