Video: Incendiu cu victimă la un market din Târgu-Jiu

361

Detașamentul de Pompieri Târgu-Jiu a fost solicitat să intervină, ieri dimineață, la un incendiu, izbucnit la un market din zona Pieței Mari, din municipiul Târgu-Jiu, în urma căruia a rezultat o victimă. Din fericire, acesta a fost doar scenariul unui exercițiu organizat de ISU Gorj.

“Situația ipotetică a presupus intervenția cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu. Exact ca într-o situație reală apelul a fost inițiat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar echipajele noastre au intervenit cu același profesionalism ca în orice altă situație de urgență.
Prin astfel de exerciții încercăm să venim în sprijinul cetățenilor atât pentru a-i face să conștientizeze riscurile la care se expun, cât și pentru a realiza importanța cunoașterii unor reguli minimale de comportare în astfel de situații.

Și pe viitor ne propunem să fim în mijlocul oamenilor ori de câte ori vom avea ocazia prin diferite activități de prevenire sau cu scopul de a-i ajuta pe oameni să adopte un comportament corect dacă vor fi puși în situația de a face față unei situații de urgență”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here