VIDEO: Familiile tinerilor decedați din Budieni nu renunță la linșaj! Incendiatorul vilei, live cu potop de amenințări și din penitenciar

48412

Situația din cartierul de romi din Budieni nu s-a dezamorsat, dimpotrivă. Curge cu amenințări la adresa familiei sinistrate într-o locuință din cartier, asta și pentru că familiile tinerilor decedați în accidentul de acum câteva luni de la Piștești sunt dispuși să-și facă dreptate singuri, și asta cu vărsare de sânge. După ce mai mulți cetățeni au intrat în curtea familiei sinistrate, marți noapte, fiind fugăriți de polițiști, lucru surprins de camerele de supraveghere ale locuinței, și au făcut live-uri pe Facebook de amenințare, lucrurile par că au scăpat de sub control. Cel care a fost reținut pentru incendierea vilei din Budieni, în luna mai, încarcerat la Penitenciarul Craiova, a făcut live pe Facebook în care transmite amenințări abominabile la adresa tatălui băiatului. Lui Damian i se transmite că persoana aflată după gratii nu se va lăsa și va face vărsare de sânge în familia tânărului aflat atunci la volan. Potrivit unuia dintre bărbații aflați sub pază în locuința din Budieni, respectivul a spus că membrii familiei respective vor fi tranșați cum s-a întâmplat cu câinele lui Damian. Este vorba despre un câine de rasă, care a fost legat după o mașină, tras prin cartier, apoi i s-au scos ochii, a fost eviscerat și agățat de gardul locuinței ce apoi a fost incendiată. Cele 14 persoane păzite de câteva zile de polițiști și mascați cer să fie reținuți, deoarece se simt mai în siguranță în arest decât în locuința respectivă, unde stau alături de șapte copii minori.

Reprezentanții familiei sechestrate au transmis mulțumiri Primăriei Scoarța, care a trimis apă, alimente și scutece pentru copiii familiei sechestrate în Budieni. ,,Mulțumim primăriei, celor de la Asistență Socială, care au intervenit în ajutorul nostru și al copiilor. Ne-au sunat, ne-au întrebat ce ne trebuie și ne-au adus ce am cerut. Un singur membru al familiei a ieșit până la magazin în cartier, însoțit de poliție, iar cei care vor să ne linșeze l-au urmărit înarmați cu cuțite să îl omoare. Nu e posibil așa ceva, în ce țară trăim. Ne vine să plecăm într-o țară în care să avem siguranță. Eu am retras copilul de la școală după ce am fost amenințat și nu sunt rudă de gradul unu cu băiatul aflat atunci la volan”, a declarat unul dintre bărbații din familia afectată din Budieni. Legat de Stabor, acesta spune că judecată țigănească se va face cu niște judecători de la Craiova, care au impus respect, și că deja cineva din familia respectivă a plecat spre discuția cu cei din Bănie.Un singur cetățean rom a fost ridicat de polițiști în prima zi a revenirii familiei în cauză în Budieni, asta după ce a amenințat un polițist că îl lovește cu sticla în cap. Câteva ore mai târziu era liber.

Live din detenție, de la Craiova
Gravă, în acest context, este apariția live a bărbatului încarcerat la Craiova pentru incendierea vilei din Budieni. Acesta a intrat pe Facebook și a făcut două intervenții live, de după gratii, spunând că îi va prăji pe rotisor pe cei din familia șoferului, că îi va eviscera ca pe câinele de rasă omorât sălbatic în mai, dar și că el mai are de stat un an și patru luni în detenție, loc în care se simte ca la hotel. ,,Avem înregistrările lucrurilor celui aflat în penitenciar la Craiova. Face niște amenințări la adresa noastră, de groază. Spune că el are condiții de hotel în închisoare și oricând poate reveni acolo, și după ce face moarte de om, cu noi. Amenință că ne taie și ne pune pe rotisor, că ne eviscerează ca pe câinele de rasă pe care l-a omorât cu sălbăticie, trăgându-l după mașină, scoțându-i ochii și mațele și atârnându-l așa pe gard. Nu știm ce să mai facem, au arme și țin pariu după garduri să vină astfel înarmați peste noi. Vom vedea ce se hotărăște, dar așteptăm ca și autoritățile să îi ia la poliție cu duba și să îi pună la punct. În ce țară trăim”, a afirmat bărbatul.
Reamintim că un accident dramatic s-a petrecut la începutul anului la Piștești. Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident rutier. La volan se afla tânărul a cărui familie este amenințată și ținută sechestrată în locuința din Meteor.
A STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here