Video: Drumul spre dispensarul și școlile din Samarinești, impracticabil din cauza zăpezii! Doi șoferi au rămas împotmoliți, după ce și-au distrus componente ale autoturismelor

154

Elevii revin, luni, la cele două școli din Samarinești, situate la mică distanță de dispensarul uman, în timp ce drumul spre aceste unități este impracticabil de săptămâna trecută.Doi conducători auto și-au distrus spoilerele, când au încercat să parcurgă acest drum comunal, care traversează centrul localității, dar mașinile i-au lăsat baltă, împotmolindu-se în nămeții de pe carosabil. Degeaba au apelat șoferii pe responsabilii primăriei, că aceștia i-au anunțat că utilajul de deszăpezire e prin comună, deși localnicii l-au văzut mai mult în plimbare decât la treabă.

Primăria Samarinești deține un singur utilaj, un buldoexcavator, care în această iarnă a fost mai mult stricat decât în funcțiune.
Din fericire, la început de an, utilajul a fost văzut pe străzi, dar, culmea, cu lama mai mult ridicată, buldoexcavatorul lăsând în urma sa zăpadă.

Dovadă că, la finalul săptămânii trecute, drumul principal din Samarinești era plin de zăpadă, localnicii fiind revoltați.
De altfel, sâmbătă seara, doi șoferi au rămas cu mașinile împotmolite în mijlocul drumului, în timp ce autoritățile, contactate telefonic, au dat din umeri în loc să le sară în ajutor.

“Veneam de la serviciu atât eu, cât și un alt localnic, din cauza zăpezii aflate pe carosabil am rămas ambii împotmoliți în mijlocul drumului, asta aproape de dispensarul uman.
L-am sunat alarmat pe viceprimarul cu atribuții de primar spunându-i cum este drumul, adică jalnic, dar și că eu și celălalt șofer avem mașinile distruse, adică spoilerele sparte, în timp ce barele erau la fel.

Viceprimarul mi-a declarat că drumul e curățat, deoarece utilajul a trecut pe acolo în cursul zilei.
Dânsul nu a verificat însă și starea drumului, după ce a trecut utilajul, de altfel el stă la asfalt, unde drumul este curățat de cei de la drumuri județene.

Evident că atât eu, cât și celălalt șofer vom rămâne cu paguba, iar comuna cu aceleași drumuri deplorabile”, a declarat unul dintre conducătorii auto respectivi.
În decembrie, cetățeni ai comunei au sesizat la Gorjeanul tot despre starea deplorabilă a drumurilor din Samarinești, rămase nedeszăpezite. Atunci utilajul era stricat, iar primăria apelase la unul privat.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here