VIDEO: ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”: Numeroși copilași din Negomir au primit cadouri de la echipa Gorjeanul

742

După vizita de la Bâlteni, campania ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!” a cotidianului Gorjeanul, a vizat mai mulți copii din Negomir. Cazurile întâlnite aici ne-au emoționat peste măsură.

Cea de-a doua oprire a caravanei Gorjeanul a fost în comuna Negomir. Înainte a străbate ulițele acestei localități, cel care ne-a deschis ușa biroului său a fost primarul Tudor Oiță. În periplul nostru pentru identificarea familiilor nevoiașe cu copii care au nevoie să zâmbească zilnic, am fost însoțiți de asistentul medical comunitar din cadrul Primăriei Negomir, Elena Bâltac.
Astfel, zeci de micuți din localitate au fost vizitați de echipa cotidianului nostru. Copiii au primit plase cu jucării și cozonaci, iar fericirea de pe chipurile lor ne-a demonstrat faptul că sloganul ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!” este încărcat de adevăr. Grație comunității locale care s-a mobilizat, foarte multe persoane aducând jucării la sediul ,,Gorjeanul”, am reușit ca, înainte de Paște, să îi surprindem și pe juniorii din Negomir, care altfel ar fi fost lipsiți de aceste bucurii în perioada sărbătorilor. Campania a fost întâmpinată cu entuziasm și implicare din partea locuitorilor județului, care au donat generos jucării, conștienți de importanța de a oferi sprijin celor aflați în dificultate, mai ales în această perioadă a anului, când bucuria și solidaritatea trebuie să fie mai puternice ca niciodată.
Chiar dacă la Bâlteni și Negomir au fost primele opriri, în următoarele zile și alte localități din Gorj vor fi vizitate de echipa Gorjeanul, continuând astfel campania ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”.
În prag de sărbători, ziarul Gorjeanul își exprimă recunoștința față de toți cei care au contribuit la succesul acestei campanii umanitare, demonstrând încă o dată că, prin unirea eforturilor și prin gesturi mici, dar pline de inimă, putem face o diferență reală în viețile celor din jur. Cu gânduri de bucurie și speranță, ne dorim ca aceste mici gesturi de generozitate să continue să aducă lumină și căldură în inimile celor care au nevoie de ele și să inspire comunitatea noastră să rămână unită și solidară în fața dificultăților.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here