Video: Doi tineri de 17 și 18 ani, răniți într-un accident produs azi-noapte pe VO Târgu Jiu

1472

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe variantă ocolitoare a orașului. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 18 ani, din comuna Schela, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, drum închis circulației, semnalizat cu indicator corespunzător, iar la ieșirea spre localitatea Drobeta Turnu Severin, a continuat deplasarea spre orașul Rovinari, intrând în coliziune cu un parapet montat pe banda de deplasare.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, care ulterior s-au prezentat la spital cu mijloace proprii. Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Parapetele din beton, greu de 4 tone, aruncat la peste 10 m

„Noaptea trecută mai mulți conducători auto au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Din cauza vitezei mari de deplasare, unul dintre aceștia s-a izbit frontal de un parapete din beton, tip New Jersey, care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al șantierului. Din fericire nu au fost înregistrate victime, șoferul, care avea permis de 2 luni, cât și pasagerul au fost transportați la spital dar nu sunt răniți grav. În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4To, a fost aruncat la peste 10 metri. Vă reamintim că ignorarea semnalizării care marchează un sector de drum închis este sancționată de lege”, au anunțat și reprezentanții DRDP Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here