VIDEO: Descoperire uimitoare într-un microbuz percheziționat în trafic

307

Un banal control al Poliției Rutiere s-a încheiat cu reținerea unui șofer din Suceava. Bărbatul de 40 de ani, din comuna Stroiești a fost depistat de oamenii legii din Gorj,  în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67, pe raza comunei Bengeşti Ciocadia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că plăcuţele de înmatriculare figurează ca fiind atribuite unui alt autoturism, iar cu seria de şasiu a autoutilitarei verificate este înregistrat un alt autoturism.

”Cu ocazia controlului, conducătorul auto a prezentat poliţiştilor mai multe documente, despre care există suspiciunea că sunt false, fapt pentru care s-a dispus reţinerea acestora pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În urma continuării cercetărilor s-a procedat la efectuarea unui control, ocazie cu care, în capitonajul întregului interior al autoutilitarei au fost identificate mai multe ţigări de provenienţă străină, netimbrate, ambalate în pachete şi cartuşe”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

La fața locului au fost chemați și polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care au descoperit 481.860 de ţigarete, fiind întocmit dosar penal și pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

Ionel Cruț a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri instanța a dispus arestarea sa pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here