VIDEO: Denunț pentru delapidare și abuz în serviciu pentru soția directorului Direcției Servicii Suport din CEO! Mihăilă Bușe, acuzată că și-a sărbătorit ziua de naștere pe banii elevilor

64195

Elevii școlii gimnaziale din Corcova, Văgiulești, Broșteni și Jirov, localități din Mehedinți și Gorj, au participat joi, 8 iunie, la un banchet organizat la Restaurantul Ghiocela-Royal, în municipiul Motru. Copiii ar fi plătit fiecare 250 de lei participarea la banchet, pentru masă și lăutari, neștiind că la petrecerea de finalizare a clasei a opta va fi aniversată și Mihăilă Bușe, directoarea Școlii Gimnaziale Corcova, totodată nevastă a directorului Ilie Bușe din cadrul CE Oltenia. Mai mult, sunt acuzații, că pe banii elevilor, peste o sută de participanți, au petrecut și invitații directoarei, soțul, câteva rude de-a respectivei, cadrele didactice și chiar câțiva dascăli pensionari. O prezență importantă la această petrecere, un fel de cireașa de pe tort, a fost chiar primarul PNL de Corcova, Ion Giubega.

Cert este că elevii au fost aduși la banchet cu microbuzele școlare de la câțiva zeci de kilometri. Prezența microbuzelor la localul din Motru nu a fost trecută cu vederea de un cetățean din Corcova, care a filmat mijloacele de transport, a transmis filmarea pe Facebook și a chemat la fața locului poliția.
Practic, omul s-a dus peste polițiștii din secția de poliție Motru și le-a cerut să investigheze foile de parcurs ale microbuzelor școlare care, spunea cetățeanul, nu aveau trecute că destinație finală orașul Motru.
Un echipaj de poliție a venit la fața locului, polițiștii au întocmit un proces verbal dar au lăsat petrecăreții să își vadă de chef.
Mai târziu, pe rețelele de socializare au apărut și instantanee de la banchetul la care a fost sărbătorită și soața liberalului Bușe, mare boss in CEO, după ce a condus ELCFU Motru.
În fotografii, directorul Ilie Bușe râde cu gura până la urechi, de fericire că nevasta sa, care are data de naștere în buletin 9 iunie a fost sărbătorită anticipat și pe banii elevilor la ,,Ghiocela”.
Cel puțin asta susține, în denunțul său, cetățeanul care se va adresa astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, acuzând sărbătorita de delapidare, abuz în serviciu și înșelăciune. Omul din Corcova susține că petrecăreți adulți nu ar fi plătit cheful de la ,,Ghiocela”, ci ar fi petrecut pe banii copiilor.
Mai grav este că familia Bușe se poate acoperi în cazul unei anchete penale ample, deoarece se cunoaște prietenia politică ce îl leagă pe directorul CEO de patronul localului, Mihai Rămescu.
Din acest motiv, poate că doamna directoare din Corcova a ținut morțiș ca banchetul copiilor din cele patru localități sa se organizeze exclusiv la localului afaceristului apropiat PNL.
Rămâne de văzut, cum vor ancheta procurorii de la Motru denunțul cetățeanului supărat că în cauză s-ar fi comis grave infracțiuni.
A.STOICA

7 COMENTARII

 1. JIGODIILE LIBERALE OMOARA ROMÂNII DE PESTE 100 DE ANI :RASCOALA TARANILOR DIN 19O7 ,GREVA TIPOGRAFILOR IN 1911 ,GREVA CFR -ISTILOR 1933 ASESTE SCIRBE AU MIINILE PLINE DE SÎNGE ROMÂNESC, NISTE NETERMINATI : CIUCA ,BUSOI ,,RARES BOGDAN ,ALINA GORGHIU ,TOTI SECURISTI ALBITI ;VIDEANU ,BERCEANU ,BOC ,ANASTASE …..TOTI NETERMINATII , NISTE GUNOAIE .

 2. Problema este foarte veche! Si eu si multi altii au dat ! Toturi, bani si cadouri!
  Tort mare am dat si eu la scoala nr 2 din Braila unde este directoare doamna Meirosu precum si tot un tort mare la liceul Nicolae Balcescu tor din Braila!
  Cat mai costa o ora de meditatie la limba si literatura romana doamna Meirosu?
  Aa….si v-ati ingrasat prea tare, ce dreacu!

 3. Mai mare rusinea… poate o parte dintre părinții copiilor prezenti au făcut eforturi mari sa plătească…sa distreze,, conducerea,,

  • Haha, ce articol de doi lei. Ar trebyi sa va fie rusine ca aduceti la o gazeta de inalta tinuta un conflict fabricat de niste parinti frustrati (intrebati in zona sa va edificati). Material la comanda, din portofoliul madamei Stoica si portofelul stim noi cui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here