VIDEO: De noaptea minții! Inginerie în materie de marcaj stradal la Târgu Cărbunești

5124

Deschiderea noului supermarket PENNY în orașul Târgu Cărbunești a venit și cu o inginerie în materie de marcaj stradal, unică în județ. Marcajul „à la Caracal” afectează însă locatarii blocului Nr. 40 de pe strada Trandafirilor, care nu mai pot efectua, pe varianta clasică, manevra de a intra în parcarea imobilului, proprietate privată. Practic, locatarii pot ajunge acasă cu mașina doar dacă continuă drumul către Târgu-Jiu și întorc în peco Rompetrol aflat la 150-200 de metri distanță. Proiectul a fost realizat, spun locatarii, de o firmă din Grecia, care, din câte se vede, a ignorat nevoile locatarilor, punctând doar avantajele pentru comerciant.

Blocul afectat are două scări, fiecare cu câte 20 de apartamente. În jur de jumătate dintre locatari au autoturisme și au fost șocați când au văzut schimbările de marcaj stradal din fața imobilului.
De altfel, marți seară, locatarii au chemat poliția la fața locului, oamenii fiind supărați că firma a realizat marcajele à la Dorel. Cetățenii speră să se revină asupra situației, scuarul să fie modificat sau să permită accesul riveranilor la bloc.
Polițiștii au înțeles doleanța locatarilor, mai ales că în zonă nu au fost înregistrate accidente rutiere care să fi impus aceasta modificare de marcaj. Locatarii imobilului spun că în speță, comerciantul este avantajat în dauna locatarilor. Situația se poate schimba dacă Poliția Rutieră va interveni.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here