Video: Cocalar de Cărbunești, șicanări în trafic, amenințări și semne obscene! Reclamație la poliție

13706

Un șofer din Petroșani a fost pus, miercuri după-amiază, într-o situație complicată la Târgu Cărbunești. Mai exact, în timp ce acesta se deplasa în zona pieții din acest oraș, spre gară, pe artera aflată în lucru, s-a trezit, brusc în fața sa cu un BMW argintiu, mașina deplasîndu-se pe contrasens. Degeaba șoferul a încercat să îi atragă atenția celuilalt participant la trafic că respectivul nu circula regulamentar, pentru că, tot el s-a ales cu un potop de injurii, amenințări și semne obscene. Incidentul, care putea avea urmări grave, a ajuns pe masa polițiștilor din Târgu Cărbunești care au tratat însă plângerea cu  multă detașare.

Șoferul aflat la volanul unui SUV, cu numere de Hunedoara, a oprit autoturismul când a văzut că șoferul BMW-ului, dar și pasagerul din dreapta, îi făceau semne obscene. Toate, completate cu mesajul evident de a se da o parte pentru ca șoferul care nu circula regulamentar să își vadă, nestingherit, de drum.

Poliția nu era pe zonă!

Astfel, deși șoferul BMW-ul cu numărul GJ -16- ANF se afla pe contrasens și încălca regulile de circulație, tot acesta încerca să pună presiune pe șoferul care circula regulamentar, somîndu-l să îi permită, în continuare, rulajul mașinii pe contrasens.

Mai mult, după un potop de injurii și semne obsene, șoferul BMW-ului a ieșit și din mașină pentru ca șoferul hunedorean să primească injuriile mai de aproape. Asta, în timp ce respectivul încercase să vina amenințător spre mașină omului. Șoferul care circula regulamentar l-a avertizat pe respectivul că este filmat, șoferul având o camera video pornită la bord, și abia atunci șoferului BMW-ului a urcat înapoi în mașină, a dat cu spatele și a lăsat, cu zgârcenie, SUV-ul să treacă. 

În momentul când BMW-ul trece pe langă mașina de Hunedoara, șoferul coboară geamul și continuă seria de injurii, pasagerul din dreapta acestuia spunând clar șoferului corect: “mă dau jos din mașină și îți dau o rangă în cap”.

În SUV se afla un copil minor și o persoană în vârstă, iar cei trei se deplasau spre gară din Târgu Cărbunești.

Șoferul din Hunedoara a depus, imediat după, la Poliția Târgu Cărbunești o plângere pentru șicanare în trafic, semne obscene, amenințare și injurii. Acesta va pune la dispoziția autorităților filmarea. Șoferul violent riscă sancționarea sa cu amendă, asta daca poliția are de gând să soluționeze plângerea primită miercuri la sediul din Târgu Cărbunești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here