VIDEO: Clip inedit realizat de IPJ Gorj, pentru prevenirea furturilor

1009

Purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Corina Scurtu și Victor Țuhașu, alături de Gheorghe Zglobiu, șeful Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, sunt protagoniștii unui videoclip realizat în cadrul campaniei de prevenire a furturilor. Oamenii legii avertizează că neglijenţa poate fi o invitaţie deschisă la furt.
Corina Scurtu joacă rolul unui turist, care vine să viziteze operele lui Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu. Potrivit scenariului, în timp ce își lasă poșeta pe bancă, aceasta îi răspunde mamei sale la telefon.
,,Tocmai ce am ajuns în Târgu-Jiu. Vremea este fantastică și abia aștept să văd operele lui Brâncuși”, îi spune Corina Scurtu mamei sale, care îi transmite ,,ai grijă de tine!”. Într-un moment de neatenție al acesteia, polițiștii îi lasă un pliant cu sfaturi în geantă.
,,Suntem noi aici, să te prevenim! Mâine poate fi un hoț sau un tâlhar. O geantă deschisă și un bagaj nesupravegheat este o invitație la furt. Nu lăsa vacanța ta de vis să se transforme într-un coșmar”, o avertizează Gheorghe Zglobiu, șeful Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Gorj. Ultimele cuvinte din clip îi revin lui Victor Țuhașu: ,,Apelați cu încredere Poliția Română!”
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here