VIDEO: Ceartă în familie, finalizată cu agresiuni și distrugere! Barul unui patron din Bâlteni și mașina, sparte de vărul Romanescu

6874

O ceartă în familie s-a finalizat dezastruos, duminică dimineață, pentru patronul unui bar situat în centrul localității Peșteana, la intersecția cu drumul care duce spre Țicleni.
Cel care este acuzat că a provocat scandalul este Virgil Romanescu, de 21 de ani, din localitate, care a distrus cu o sabie, la nervi, barul lui Dragoș Romanescu (foto- cel cu doza în mână), vărul acestuia.
Nu înainte de a avea o altercație cu alte două persoane din local.
Este vorba despre Bogdan Părăluță care sărbătoarea ziua unui apropiat, localnic din Bălteni, și un prieten al respectivului. În cursul zilei de duminică Virgil Romanescu a fost chemat la Poliția Rovinari pentru audieri în această cauză.
Apropiații lui Romanescu spuneau duminică că tânărul va fi reținut pentru mai multe infracțiuni, deoarece mai are o condamnare cu închisoarea, care nu este definitivă.
Este vorba despre șase luni cu executare pentru extragerea unor bani de pe un card care nu-i aparținea respectivului, într-un cuvânt pentru fraudă bancară. Recent, tânărul a fost invitat la poliție pentru că avea o nouă plângere pe numele său, polițiștii dând dovadă de indisciplină la momentul în care l-au oprit pe acesta ca să îi aducă la cunoștință că trebuie să fie audiat la Poliția Bâlteni.

Tânărul locuiește cu mama și tatăl vitreg!
IPJ Gorj transmite că incidentul a fost anunțat prin 112. ,,La data de 05 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost solicitați prin apelul unic 112 să intervină la un conflict spontan, intervenit între mai multe persoane ce se aflau într-un local public din comuna Bâlteni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri, de 22, 23 și 26 de ani, toți din aceeași localitate și, totodată, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător ar fi provocat mai multe pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. În aceste momente, tânărul este audiat de polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a anunțat IPJ Gorj ieri după-amiază.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here