VIDEO: Bătaie de joc! Cavou cu o persoană recent decedată, acoperit de pământ

9353

Că se lucrează pompieristic la Direcția Publică Motru, din comanda lui Dan Matei, nu mai este un secret, dar faptul că poți presta o activitate în bătaie de joc, asta este o altă poveste. Cert este că munca în batjocură s-a efectuat chiar miercuri dimineața în cimitirul din Motru, când, la comanda directorului, pentru a săpa groapa necesară realizării unui nou cavou, afacerea Direcției Publice Motru, s-a acoperit cu pământul proaspăt excavat un cavou nou, în care, în urmă cu câteva zile, a fost depusă o persoană decedată.

Fără niciun fel de jenă sau respect, cavoul cu mortul înăuntru a fost acoperit cu o tonă de pământ, asta pentru ca DP Motru să își ducă la îndeplinire promisiunile de a realiza un cavou nou, contra cost.

Pământul a fost scos cu un buldoexcavator și depozitat peste cavoul respectiv, fără acordul rudelor persoanei decedate ori a regulilor de bun simț. Lucrătorii DP Motru susțin că au ridicat problema acoperirii cavoului, dar Dan Matei, șeful lor, le-a spus să nu mai țină cont de nimic că treabă merge și așa.
În speță, Primăria Motru trebuie să sancționeze această abatere flagrantă de la lege și să îi sancționeze prin Poliția Locală pe cei vinovați. Cert este că aparținătorii persoanei decedate sunt revoltați de situație și cer măsuri.
Reamintim că afacerea cu cavouri, făcute la norma și de proastă calitate, a mai fost relatată de Gorjeanul în numerele trecute.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here