Victoriţa Lăcătuşu, aniversată de sute de prieteni

802

Victoriţa Lăcătuşu, îndrăgita interpretă de muzică populară şi solistă a Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, şi-a aniversat, ieri, ziua de naştere.

La împlinirea vârstei de 46 de ani i-au stat alături membrii familiei, prietenii şi cunoştinţele. De asemenea, sute de fani i-au fost alături prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Pe contul său de Facebook, Victoriţa Lăcătuşu a primit buchete enorme de flori virtuale, însoţite de mult-aşteptatele urări de sănătate şi fericire: “Uite aşa zboară timpul clipă după clipă, ceas după ceas… Parcă ieri ne cunoşteam prima oară şi uite aşa s-au dus aproape 20 de ani de prietenie trainică ce ne leagă, o prietenie sinceră fără o zi de supărare, prietenie în care ne-am fost alături la bine şi la greu. Cu siguranţă aşa o sa rămânem mereu pentru că tot ce e bun în viaţă se păstrează, iar tu eşti un om minunat! Să-ţi dea bunul Dumnezeu sănătate pentru că restul sunt doar accesorii ale fiecărui destin!”, “La mulţi ani Vichy! Îţi doresc multă sănătate, fericire şi ceea ce tu porţi în sufletul tău să devină realitate!”, “La mulţi ani sănătoşi şi frumoşi înainte!”, “La mulţi ani celei mai frumoase şi talentate soliste a Ansamblului Doina Gorjului! Sănătate, fericire dragoste şi să te bucuri de fetele tale!”.
Şi colegii de scenă i-au fost alături interpretei. Maria Loga, o prietenă veritabilă şi o colegă de excepţie pentru Victoriţa, i-a transmis: “La mulţi ani cu sănătate, bucurii în suflet şi toate dorinţele inimii tale să le împlinească bunul Dumnezeu că meriţi. Să te bucuri de viaţă lungă lângă florile sufletului tău! Te îmbrăţişez cu drag!”. Şi Alina, una dintre fiicele Victoriţei îi doreşte mamei sale tinereţe veşnică: “Veşnic tânără şi frumoasă să rămâi, dragă mamă!”. Niculina Stoican, o altă colegă de breaslă i-a fost alături, ieri coanei Victoriţa: “Am fost binecuvântată de Dumnezeu cu oameni frumoşi pe care m-am străduit să-i păstrez lângă mine! Mulţumesc coana mea Victoriţa Lăcătuşu pentru prietenia de o viaţă!”.
Folclorista s-a născut la Târgu-Jiu, acolo unde în anii adolescenţei a urmat Şcoala Populară de Artă, secţia canto. Din anul 1995, Victoriţa Lăcătuşu este angajată a Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului” unde a desfăşurat o bogată activitate artistică. A participat la nenumărate spectacole şi turnee, atât în ţară, cât şi în străinătate, fiind o adevărată mesageră a cântecului gorjenesc.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here