Victorii pentru Junioarele 2 și 3

607

Dacă echipa mare a fost învinsă dramatic la sfârșitul săptămânii, Junioarele 2 și 3 de la CSM Târgu Jiu au înregistrat succese în weekendul trecut. Echipa pregătită de Andrei Enache a trecut cu 32-23, pe teren propriu, de CSS Caracal. Raluca Chiriac, cu opt goluri, a fost cea mai bună handbalistă din tabăra gorjencelor, fiind urmată de Diana Rogoveanu și Cristina Chirea, ambele cu câte cinci goluri marcate. Trupa gorjeană este liderul seriei după primele două runde, în care a câștigat ambele confruntări. ,,A fost o victorie mai grea decât o arată scorul împotriva unei echipe cu jucătoare valoroase. Am avut momente foarte bune, dar și momente slăbuțe, care sunt totuși specifice vârstei. Încercăm să eliminăm ușor această inconstanță și sper să reușim pe viitor. Victoriile nu sunt obiectivul principal al nostru! Nu suntem ipocriți, vrem să câștigăm fiecare meci, dar obiectivul nostru este ca fetele să crească pentru a le putea forma pentru viitor. Am văzut responsabilitate, personalitate în teren și astă mă interesează foarte mult”, a declarat antrenorul Andrei Enache.
CSM Târgu Jiu, Junioare 2: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 8g, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora 3g, Alesia Cismaşu 2g, Cristina Chirea 5g, Alina Burlan, Alexandra Vieru 3g, Alexandra Popescu 4g, Diana Rogoveanu 5g, Ştefania Buşe 2g. Antrenor: Andrei Enache. Tot două victorii consecutive a bifat și formația pregătită de Radu Costel. Junioarele 3 s-au impus la Turnu Severin, acolo unde au trecut de gazdele de la CSS Drobeta Turnu Severin, scor 24-19. Cea mai bună marcatoare din tabăra vizitatoarelor a fost Ştefania Buşe, care a înscris de șapte ori. Ea a fost urmată de Beatrice Popescu, cu șase goluri.
,,Un meci destul de dificil. Mă aşteptam ca, după înfrângerea suferită în faţa Sibiului, gazdele să îşi apere orgoliul cu mai multă forţă. Suferim un pic la capitolul omogenitate, dar şi la prospeţimea fizică. Avem cele trei fete, surorile Popescu şi Ştefania Buşe, care au evoluat destul de mult în meciul câştigat de junioarele 2 ale CSM în faţa Caracalului. Înca nu prezentăm un joc care să ne mulţumească pe deplin. La acest nivel, de junioare 3, nici nu putem emite astfel de pretenţii. Încercăm să scăpăm de greşelile individuale şi de ratările din situaţii de singur cu portarul. Sper ca, de la meci la meci, să arătăm o altă atitudine care să ne permită, la finalul celor 50 de minute, să ne bucurăm şi de evoluţie, nu doar de rezultat”, a spus antrenorul Radu Costel după meci.
CSM Târgu Jiu, Junioare 3: Teodora Rușeț, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Patrizia Ştefu, Dana Totan, Anastasia Găvănescu, Andrada Văduva, Beatrice Popescu, Ștefania Ciobanu, Alexandra Popescu, Maria Cîrciumariu, Cătălina Ungureanu, Maria Cojocaru, Ștefania Bușe, Carla Logăscu, Andreea Mindoiu. Antrenor: Radu Costel.
Junioarele 2 vor juca la Slatina în runda următoare, iar Junioarele 3 primesc vizita formației CSS Sibiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here