Victorie pentru supraviețuire!

330

Baschetul gorjean a luat o mare gură de oxigen după victoria Energiei în fața celor de la Dinamo, însă pentru a se asigura de faptul că echipa se va afla printre echipele cu drept de participare și în viitoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, trupa lui Diamantakos și Alionescu mai are nevoie de un succes, iar el este așteptat de fani chiar în această rundă, sâmbătă, de la ora 17:00, când la Târgu Jiu vine BCM U Pitești.
„Victoria cu Piteştiul ar rezolva problema supravieţuirii. Jucăm cu Piteştiul având aceleaşi probleme pe care le avem, cu acelaşi efectiv. Piteştiul a transferat jucători, ei aveau un obiectiv de a intra în play-off, dar nu pare să fie realizabil, aşa că le rămâne să se lupte pentru evitarea retrogradării. Va fi un meci foarte greu, mai greu decât cel cu Dinamo. Pe plan individual, Piteştiul are un efectiv valoros, poate cel mai bun. De ce la nivel de echipă nu au rezultatele dorite, nu ştiu. Au făcut transferuri foarte bune”, a declarat Iannis Diamantakos, antrenorul Energiei având acum și un adversar la care se gândea mai puțin acum câteva zile. Se pare că pe banca piteștenilor va fi nimeni altul decât Hristu Șapera, antrenorul care a părăsit Energia cu puțin timp în urmă, tehnician care știe foarte bine ce va întâlni la Târgu Jiu. La fel de bine va știi ce va găsi aici și Jamar Diggs, fostul conducător de joc al Energiei, transferat între timp la piteșteni.
Un succes în fața celor de la BCM U Pitești ar fi și o mică răzbunare după ce în primul meci din faza a doua a sezonului regulat, argeșenii nu au avut milă de puștii târgujieni într-un meci în care titularii au fost în grevă și au refuzat să facă deplasarea. Pentru această victorie pe care speră să o obțină, Iannis Diamantakos solicită sprijinul publicului, fani pe care i-a avut aproape și la meciul cu Dinamo: „Vreau să mulţumesc fanilor, şi fac şi un apel. În cele două meciuri pe care le mai avem acasă aş vrea să avem o sală arhiplină. Este minimum care trebuie făcut jucătorilor rămaşi să le mulţumim pentru efortul depus. Vreau să avem sala arhiplină, acest lucru îl merită jucătorii noştri”, a mai declarat antrenorul Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here