Victorie la scor pentru Pandurii

1033

Pandurii Târgu-Jiu a trecut fără emoţii de formaţia Jiul Rovinari. Gazdele s-au impus cu 6-1, într-o partidă de verificare disputată, marţi, pe Terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal. Şendroiu, Velcotă, Tănăsoiu (2), Cornicioiu şi Goma au marcat pentru echipa fanion a Gorjului.
Pandurii a început în următoarea formulă: Aldescu (Opriţa) – Grecu, Okeke, Gal, Peia – Pleşa, Remacle – Velcotă, Şendroiu, Zabrovski – Goma. După pauză au intrat Iovicin, Dobre, Gheorghe, Cuțitoiu, Tănăsoiu, Ştefan, Cornicioiu, Simionescu şi Zlataric. De asemenea, au fost folosiţi şi trei jucători străini sosiţi în probe. Este vorba despre doi fundaşi centrali şi un mijlocaş ofensiv. Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat mulţumit de evoluţia pandurilor şi a declarat că la Târgu- Jiu vor mai fi testaţi jucători.
,,De la meci la meci, ne mişcăm mai bine. Au mai apărut jucători. Vrem să ne edificăm asupra lor. E clar că avem nevoie de mai multe meciuri, iar timpul este destul de scurt. Nu suntem încă o echipă, suntem doar un lot de jucători, dar, prin muncă, încercăm să construim o echipă. Avem şi jucători în probe, au mai şi venit, au mai şi plecat. Avem un lot tânăr şi vrem să aducem şi experienţă”, a spus principalul alb-albaştrilor.Pandurii merge la Reşita pentru următorul amical. Meciul cu CSM va avea loc vineri, de la ora 11.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here