Victorie importantă pentru Minprest. Clasament strâns în Liga 2

713

A fost un nou weekend plin de jocuri de minifotbal în Complexul Dolce Vita. Minprest Rovinari a învins Farmacia Victoria și a urcat pe locul 2 în Liga 1, în timp ce primele două clasate din Liga 2, Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Primăria Albeni, au remizat în meci direct. Minprest Rovinari a reușit să învingă Farmacia Victoria în cel mai tare joc al serii de sâmbătă din Complexul Dolce Vita. Cu ajutorul acestei victorii, Minprest este acum în spatele liderului Dream Team.

Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 1-3

Goluri: Cosmin Șoșoi (min. 12) / Romeo Rădoi (min. 8 și 40), Cristian Nicolăescu (min. 34)
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Alexandru Bocșeru, Cosmin Șoșoi, Alexandru Mainerici, Nicolae Iovan, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu și Luis Scurtu
Staff: Claudiu Jianu
Minprest: George Pungan (portar) – Răzvan Rotaru, Gabriel Bardan, Florin Popete, Romeo Rădoi, Dan Nicolcea, Octavian Pisc și Cristian Nicolăescu
Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu
Într-un alt meci al etapei a doua din Play-off, Marigab Turceni a învins Peppy Dolce Vita. Este a doua victorie din acest an pentru Marigab în fața celor de la Dolce Vita, după cea din ultima etapă a sezonului regular.
Derby-ul rundei se va juca miercuri de la ora 18.00, între Dream Team și Real Târgu Jiu. În Play-out, Primăria Rovinari se menține pe primul loc, după victoria la scor în fața Primăriei Bîlteni. Pe locul 2 a urcat ISU Gorj, care s-a impus în fața celor de la Provincialii.
Rezultate, Etapa 2 Play-off și Play-out, Liga 1 Dolce Vita
Play-off
Peppy Dolce Vita – Marigab Turceni 2-5
Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 1-3
Miercuri, ora 18.00 Dream Team – Real Târgu Jiu
Play-out
Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 11-2
ISU Gorj – Provincialii 7-4
În liga a doua, competiție rezervată firmelor, instituțiilor și amatorilor, au avut loc jocurile etapei a patra din play-off. Primele două clasate înaintea rundei, Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Primăria Albeni, s-au întâlnit în meci direct, iar punctele au fost împărțite.
FC Primăria Albeni – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-1
Goluri: Horia Șitoianu (min. 30) / Narcis Cocheci (min. 6)
Albeni: Alin Prună (portar) – Adrian Guran, Ionuț Popescu, Constantin Văduva, Horia Șitoianu, Alexandru Bocșeru, Cătălin Birău, Alin Ancuța și Cătălin Buzurin
Staff: Cătălin Birău
IPJ: Marius Dobre (portar) – Bogdan Segîrceanu, Florin Dumitrache, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Daniel Toropu, Nicolae Băloi și Constantin Răuț
Staff: Răzvan Becheru și Constantin Răuț
Într-un alt meci foarte interesant din etapa 4, Penitenciarul Târgu Jiu și Inspectoratul Școlar Gorj, au oferit un spectacol pe cinste celor prezenți. Profesorii gorjeni au condus cu 4-1 la pauză, Penitenciarul a revenit și a preluat conducerea cu 5-4, dar două goluri marcate de Gogelescu în ultimele două minute au dus punctele în curtea celor de la ISJ.
Răzvy Team a învins clar Star Team și a urcat la cota 19 în dreptul punctelor. Clasamentul este foarte strâns în acest moment, între locul 1, ocupat de IPJ Gorj și locul 6, ocupat de Penitenciarul, fiind o diferență de numai 5 puncte.
În faza de play-out, lider este în continuare Inspectoratul de Jandarmi Gorj, care a câștigat restanța de sâmbătă cu Grosbi Ursus, dar a pierdut duelul de duminică cu Green Team. Green Team se află la prima victorie în competițiile oficiale, organizate de ACS Minifotbal Gorj.
Pe locul 2, în spatele liderului IJJ, se află FC Exclusive Car Wash, care a trecut în această etapă de Carrefour Târgu Jiu.
Rezultate, Etapa 4 Play-off și Etapa 3, Play-out, Liga 2
Play-out
Restanță Etapa 1: Inspectoratul de Jandarmi Gorj – Grosbi Ursus 11-1
Carrefour Târgu Jiu – FC Exclusive Car Wash 2-7
Succes Team – Grosbi Ursus 0-4
Green Team – Inspectoratul de Jandarmi Gorj 6-4
Ply-off
FC Anna – Lido Team 0-5
FC Primăria Albeni – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-1
Penitenciarul Târgu Jiu – Inspectoratul Școlar Gorj 5-6
Răzvy Team – Star Team 5-1
În Liga Primăriilor, ultima etapă a sezonului regular a adus calificarea celor de la Primăria Turburea în faza de play-off de pe locul 4 și victoria surprinzătoare a celor de la Primăria Negomir în fața liderului, Primăria Motru.
Alături de Motru și Turburea, în play-off mai merg de pe locurile 2 și 3, Primăria Telești și Primăria Țicleni. Meciurile din play-off se vor disputa tur-retur, începând de sâmbătă, timp de 6 etape.

Rezultate, Etapa 14, Liga Primăriilor

Primăria Telești – Primăria Roșia de Amaradia 5-0
Primăria Țicleni – Primăria Stănești 5-0
Primăria Turburea – Primăria Bălești 5-0
Primăria Motru – Primăria Negomir 3-6
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here