Victorie fără emoţii în derbiul de la handbal!

375

CS Universitatea Constantin Brâncuşi a avut un meci facil cu Universitatea Craiova în runda a treia din Seria B. Gorjenii au dominat confruntarea de la un capăt la altul, doar ratările făcând ca diferenţa de pe tabelă să fie, după prima repriză, de 4 goluri, 15-11. Chiar şi aşa, vizitatorii nu au contat în actul secund, iar UCB s-a distanţat confortabil până la finalul jocului, 32-21. După rezultatul înregistrat dumincă, echipa noastră a trecut pe primul loc în clasament, fiind despărţită doar de golaveraj de CSM Oradea. Dorin Dragnea a reuşit să puncteze de 7 ori pentru amfitrioni, în timp ce fostul căpitan al gorjenilor, Alex Mănescu, a izbutit acelaşi număr de goluri pentru trupa din Bănie. “Ne-am făcut singuri greu meciul, dar ne bucurăm că a ieşit cum trebuie. Suntem în cărţi pentru obiectivul pe care ni l-am impus, victoriile aduc victorii. Nu trebuie să ne hazardăm după aceste trei succese, luăm fiecare joc pas cu pas, meciurile nu seamănă unul cu altul şi vom vedea la finalul campionatului dacă vom reuşi să fim acolo unde ne-am propus. Sper să ne facem treaba la fel de bine şi în continuare, aici avem tot ce ne trebuie, nu sunt probleme, şi vrem să promovăm în Liga Naţională. Pentru asta am venit, şi momentan suntem pe drumul cel bun. Tragem linie la finalul campionatului şi tragem atunci concluziile. Momentam avem 3 din 3, la diferenţe mari de scor, şi acum e foarte bine”, a declarat portarul de la UCB, Luca Anghel.

Gorun: “Vom pune la punct neajunsurile”
După 3 victorii consecutive există şi loc de îmbunătăţiri la echipa de handbal. Antrenorul Adrian Gorun este conştient că lotul pe care îl are este unul foarte valoros pentru liga a doua. Tocmai de aceea, tehnicianul gorjean nu vrea ca trupa din Târgu-Jiu să trateze cu superficialitate jocurile.
“Sunt mulţumit de rezultatele de până acum. Sper să o ţinem în continuare tot aşa, obiectivul nostru îl ştiţi. Trebuie să câştigăm toate jocurile în stil de mare echipă. Astăzi nu am fost foarte mulţumit de joc, rezultatul e unul confortabil, dar am avut foarte multe ratări de 1 la 1. Relaxarea nu mi-a plăcut, ne-am simţit mai valoroşi decât adversari. Am avut şi acele partide amicale cu Craiova, băieţii au văzut că sunt peste, din punct de vedere valoric, şi cred că asta a atârnat mult şi în jocul acesta. Una peste alta am reuşit să câştigăm la 11 goluri, e foarte bine. Suntem undeva la 80% din potenţial, mai sunt lucruri de pus la punct, atât pe faza ofensivă, cât şi defensivă. Combinaţiile nu sunt foarte cursive, aşa cum mi-aş dori eu, dar lucrăm zi de zi şi vom pune la punct aceste neajunsuri. Avem de partea noastră valoarea individuală, forţa fizică, experienţa, talia, pentru că putem face sistemul acesta defensiv 6-0, cu ieşire, şi ne iese bine, blocăm foarte multe mingi. În apărare stăm destul de bine, iar în atac mai avem de lucrat”, a precizat Gorun. Un lucru îngrijorător, însă, este suprafaţa de joc din Sala Voievod Litovoi. Până se mută în noua Polivalentă, gorjenii au de a face cu un parchet care nu a fost îngrijit, iar handbaliştii s-au plâns la antrenamente că alunecă. De altfel, Vlad Mladin a şi ieşit accidentat din această cauză, chiar în timpul jocului cu Craiova. Cei responsabili trebuie să ia măsurile necesare pentru a preveni aceste situaţii pe viitor, mai ales că acum vorbim de o formaţie cu pretenţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here