Victoria, amânată pentru următorul joc

280

Pandurii rămâne cu un singur succes în 2014 pe propriul teren, victoria din meciul cu Corona Brașov, scor 5-0 pentru gorjeni, rămâne singura din acest an pentru echipa antrenată de Cristi Pustai, în prima parte a returului trecut, și Petre Grigoraș.
Jocul Pandurilor este în creștere evidentă, gorjenii au câștigat în deplasare la Mediaș, dar încă nu au reușit să facă același lucru și la Târgu Jiu: „Îmi pare rău că nu am câştigat, puteam câştiga, dar cred că nu am făcut un joc rău. Mă bucur că echipa a început să joace şi pot spune că publicul a fost decent, nu ne-a mai apostrofat, deşi aveau motive, avem doar o victorie acasă în 2014. Au văzut că există dorinţă, a fost şi destulă putinţă, chiar dacă au fost şi momente de cumpănă în joc, dar acesta e fotbalul. Sunt speranţe pentru viitor, ca joc”, a declarat Petre Grigoraș.
Pandurii are însă șansa ca la următorul meci pe care-l va juca pe terenul propriu să obțină și victoria mult visată, la Târgu Jiu urmând a veni una dintre fostele echipe ale lui Grigoraș, Oțelul Galați. Fosta campioană a României se află într-un moment extrem de delicat, clubul fiind în insolvență iar echipa având ca obiectiv doar salvarea de la retrogradare, cu un lot destul de subțire, fapt care mărește șansele Pandurilor de a câștiga, în sfârșit, un meci la Târgu Jiu în acest sezon.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here