Victor Ponta pune Gorjul pe harta Europei! – Preşedintele Schulz, Victor Ponta şi Rovana Plumb, marţi la Bumbeşti-Jiu

130

La invitaţia premierului Victor Ponta, preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va veni marţi după-amiază în Târgu-Jiu. Premierul şi oficialul european de prim rang vor efectua o vizită la staţia de epurare din Bumbeşti-Jiu.

Este cunoscut faptul că relaţia dintre Ponta şi Schulz este una foarte bună, nu de puţine ori preşedintele Parlamentului European făcând declaraţii pozitive despre premierul României. Prezenţa oficialului european în judeţul nostru este o dovadă a avantajelor oferite de faptul că premierul României este deputat ales în colegiul 6 Târgu-Jiu. Vizita lui Schulz este una fără precedent pentru autorităţile locale gorjene şi oamenii de afaceri din judeţ, care vor avea ocazia să îl cunoască şi să facă schimb de opinii cu unul dintre cei mai puternici oficiali europeni la ora actuală.
Potrivit programului de pe site-ul PE, Schulz va sosi marţi la Bucureşti, urmând să aibă o întrevedere cu premierul Ponta la sediul Guvernului, urmată de o conferinţă de presă. Miercuri, 31 octombrie, Schulz va avea de la ora 10.00 discursul în plenul reunit al Parlamentului României, întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, cu preşedintele Camerei Valeriu Zgonea, cu miniştrii de Externe şi Afaceri Europene Titus Corlăţean şi, respective, Leonard Orban, precum şi un discurs în aula Bibliotecii Central Universitare.
Cu toate că programul oficialului european, în cadrul vizitei din România, este unul extrem de încărcat, Victor Ponta a insistat ca preşedintele PE să facă şi o vizită în Târgu-Jiu. Aici, premierul şi preşedintele PE, alături de ministrul Mediului, Rovana Plumb, vor face o vizită la staţia de epurare a apei din Bumbeşti-Jiu, cu ocazia inaugurării acesteia.

Candidaţii USL Gorj, la BEJ
În aceeaşi zi, candidaţii USL Gorj îşi vor depune dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean, Victor Ponta fiind alături de colegii săi de la PSD, candidaţi pe Colegiile din judeţ. Victor Ponta va candida pentru un nou mandat de deputat pe Colegiul 6, fiind creditat deja cu şanse maxime de a închide acest Colegiu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here