Victor Ponta: Elena Udrea este Traian Băsescu în versiunea feminină

289

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a comparat-o, luni seară, pe Elena Udrea cu Traian Băsescu și a declarat, la Antena 3, că “Udrea este varianta mai tânără și feminină a domnului Traian Băsescu”.

Eu am spus tot timpul, sigur, o spun într-un sens peiorativ, care pe doamna Udrea o va încânta, că doamna Udrea este Traian Băsescu în versiunea feminine”, a afirmat Ponta.
Șeful Guvernului a răspuns acuzațiilor venite din partea lui Traian Băsescu potrivit cărora ar urma să direcționeze banii din acciza suplimentară la carburanți către Ministerul Dezvoltării condus de vicepremierul Liviu Dragnea.”Când doamna Udrea era ministru și când oamenilor li se tăiau pensiile și salariile — atenție! — avea un buget dublu decât are Ministerul Dezvoltării acum. Versiunea mai tânără și feminină a domnului Băsescu se bazează exact pe memoria scurtă a oamenilor și pe faptul că oamenii pot fi prostiți de mai multe ori de aceleași personae”, a reacționat Ponta. Sursa: AGERPRES

1 COMENTARIU

  1. Ponta a invăţat de la… Adrian Năstase! Feriţi-vă de măgăruşi şi ciuma roşie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! D-l Crin Antonescu a fost “sfătuit” să iasă de la guvernare de ciuma roşie (PSD-UNPR-PC) prin politica „attack dog” (câine de atac) a baronilor şi baroneselor de a irita, de a băga băţul prin gardul P.N.L. Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea şi manipularea prin sondaje mincinoase a tov. Victor Ponta, tov. Dragnea şi a ciumei roşii (PSD-UNPR-PC)! P.N.L. şi Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, moralitate, verticalitate, corectitudine şi onestitate. Sper să-i țină!
    P.S. A mai fost unul care credea ca poate guverna doar pentru baronii şi baronesele P.S.D., susţinut de trădători, oportunişti, fripturişti și traseiști politici. Momentan e blogger la Jilava. Ciuma roşie (PSD-UNPR-PC) atrage muştele ca bălegarul! Să vă fie ruşine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here