Victor Ponta, convins că din funcţia de premier va ajuta Gorjul mult mai mult

238

Premierul Victor Ponta a declarat că funcţia de prim-ministru îl va ajuta să realizeze mult mai multe pentru judeţul Gorj. Preşedintele PSD şi-a depus marţi, la Biroul Electoral Judeţean, candidatura pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru un post de deputat, în colegiul numărul 6 Gorj.

„Încă din 2004 am intrat în această echipă a reprezentanţilor judeţului Gorj, alături de preşedintele CJ, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, de primarul de la Motru, de foarte mulţi primari, consilieri, deputaţi, senatori, care mi-au fost colegi în această perioadă. În aceşti 8 ani am putut să facem foarte multe lucruri pentru judeţ şi pentru Târgu-Jiu, dar în următorii 4 ani o să putem să facem mult mai mult, pentru simplul motiv că, mă rog, aceasta este şansa ocupării unei funcţii administrative, cea de prim-ministru”, a declarat Victor Ponta, după depunerea candidaturii la BEJ. De asemenea, premierul a mai declarat că este mândru să reprezinte municipiul Târgu-Jiu şi Gorjul în Parlament, adăugând că nu va candida niciodată în altă parte. “Am fost întotdeauna foarte mândru să reprezint Târgu-Jiul şi Gorjul în Parlament. Am candidat întotdeauna aici şi voi candida întotdeauna numai aici, până când oamenii se vor decide să nu mă mai aleagă eventual, dar nu s-a pus problema să merg în altă parte şi nu se va pune problema”, a spus Victor Ponta.

Majoritate absolută pentru USL
Liderul PSD Victor Ponta a mai declarat, marţi, la Târgu Jiu, că dacă românii vor vota cu ,,majoritate absolută” pentru USL la parlamentare, atunci ,,nici preşedintele Băsescu nu poate să desconsidere ceea ce oamenii votează”. Ponta crede că USL va obţine la alegerile parlamentare majoritatea absolută şi, în consecinţă, va guverna în continuare. ,,Eu sunt prim-ministru şi am obligaţia să le spun oamenilor că avem nevoie de nişte lucruri foarte clare şi nişte obiective foarte clare. Am reuşit în aceste şase luni să îndreptăm multe lucruri rele. Avem nişte planuri foarte clare şi nişte propuneri foarte clare pentru cum trebuie să arate România în următorii”, a spus liderul USL. Premierul crede că proiectele USL vor strânge suficient de multe voturi din partea alegătorilor astfel încât actuala coaliţie guvernamentală să rămână la putere, indiferent de voinţa preşedintelui Băsescu.
A.Soica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here