Victor Geogia: „Nu vreau să mai stau în opoziţie!”

695

Victor GeogiaPrimarul comunei Bengeşti-Ciocadia şi-a anunţat părăsirea partidului din care a făcut parte 12 ani de zile şi anume PSD. Acesta îşi doreşte un nou mandat de primar al localităţii, însă de partea unui alt partid, cel care va fi la putere la alegerile locale de anul următor.

„Da! Rămân primar al comunei Bengeşti-Ciocadia încă un mandat! Vreau să termin ce am început!”, spune cu tărie Victor Geogia, edilul localităţii Bengeşti-Ciocadia. Acesta se află la ora actuală la cel de-al doilea mandat de primar, şi asta după ce vreme de patru ani a fost viceprimar al aceleiaşi comune. Primarul îşi doreşte continuarea proiectelor începute în satele localităţii pe care o conduce, precum alimentarea cu apă, asfaltarea a încă 5,3 kilometri de drumuri săteşti, construirea unui pod, precum şi începerea construcţiei unei săli de sport în comună, şi toate acestea pe fonduri europene.

Vrea chiar şi la Becali în partid

primaria bengesti ciocadiaVictor Geogia însă exclude să mai fie primar făcând parte din PSD, ci se va da după putere. „Nu ştiu pentru ce partid voi candida. Sper ca oamenii să mă aleagă indiferent de partidul din care voi face parte. Am stat în opoziţie opt ani ca primar şi patru ca viceprimar şi nu mai vreau să mai stau în genunchi. Partidul care are şanse la guvernare, spre acela mă voi îndrepta chiar de va fi cel al lui Becali. Altfel eşti văzut când eşti om al puterii. Când stai în opoziţie este ca soacra cu nora şi nu eşti băgat în seamă deloc”, a declarat edilul de la Bengeşti-Ciocadia. Acesta este supărat şi pe deputatul Mugurel Surupăceanu şi senatorul Toni Greblă, cei care au candidat pentru funcţiile actuale din Parlamentul României şi pe colegiul din care a făcut parte comuna Bengeşti-Ciocadia. „Sprijinul lor a fost zero. Ei sunt ceva dezamăgitor pentru mine. I-am susţinut când şi-au făcut campanie şi, de atunci, nu i-am mai văzut decât la televizor cu laude nefondate”, a mai spus primarul Victor Geogia.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here