Victima unui accident rutier de la Moi, desfigurată la domiciliu! Ancheta, inexistentă

20607

O femeie în vârstă de 41 de ani, din comuna Bâlteni, sat Moi, a fost victima unui accident rutier, care s-a petrecut la finalul lunii august. Aceasta a traversat drumul din Moi, prin loc nemarcat, asta în zona intersecției din localitate, când a fost acroșată de un autoturism condus de Busuioc Cătălin, un tânăr din Vlăduleni. Tânărul șofer, potrivit martorilor, nici măcar nu a oprit autoturismul după impactul cu femeia, ci la 150 de metri mai departe. Aceasta a fost lovită de autoturismul care avea viteză și împinsă în autoturismul soțului femeii, parcat în fața unui supermarket. Femeia era în stare de inconștiență, cu sângele șiroindu-i pe față, cu arcada spartă, cu maxilarul fracturat și cu fața tumefiată. În ciuda faptului că la fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și unul de poliție, ancheta, până în acest moment, este ca și inexistentă, asta deoarece victima nu a fost audiată deloc la poliție, deși accidentul a avut loc pe 26 august.

Maria Simona Brînzan a primit după acest accident un certificat medico-legal care atestă că necesită 45 de zile de îngrijiri medicale. În această perioadă, femeia nu a putut fi prezentă la serviciu și se află în concediu medical.
Aceasta împreună cu familia, mașina soțului fiind avariată, a așteptat să fie chemată la poliție pentru a explica cele întâmplate. La aproape trei săptămâni de la incident, nimeni nu i-a bătut la ușa.
,,Am fost la un medic la Târgu-Jiu, în privat, pentru un control deoarece mă doare mâna și genunchiul, asta pe partea stângă unde am fost izbită în mașina parcată a soțului. Am suportat toate cheltuielile din propriul buzunar și încă fac asta. Am fost căutată o singură dată de autorul accidentului dar pe respectivul nu l-a interesat în ce stare mă aflu ci se plângea doar că el va rămâne fără permis de conducere.
Aștept să fiu audiată în acest caz deoarece mi se pare suspect că poliția nu a considerat că trebuie să vadă în ce stare sunt și să îmi ceară un punct de vedere legat de cele întâmplate. Știu sigur că incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi de la supermarketul aflat în apropiere. Era chiar un polițist acolo în magazin, când eu am intrat să iau pâine.
I-am dat buna ziua, dar când am trecut strada, deși eu m-am asigurat, m-a izbit acel tânăr cu mașina de mi-am pierdut conștiința. Eu m-am asigurat înainte să trec, nu văzusem niciun autoturism. Puteam să mor pe loc”, a povestit Simona Maria Brînzan.
Femeia își dorește ca poliția să ancheteze cum trebuie acest caz, deoarece pauza aceasta nu face decât să îi ridice mari semne de întrebare legat de felul în care se va soluționa acest accident rutier.
A. STOICA

1 COMENTARIU

  1. Este vinovata aceasta femeie. Ce cauta sa traverseze pe un drum european printr-un loc nepermis. Să-i plătească daunele șoferului la mașină și să-i dea Dumnezeu sănătate. Pe viitor sa respecte legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here