Viceprimarul Stamatoiu şi-a rupt coasta la deszăpezirea comunei Scoarţa

387

Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa, s-a ales cu o coastă ruptă în timpul procesului de deszăpezire a unui sat. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au confirmat diagnosticul şi i-au acordat îngrijirile medicale ce se impuneau. Ulterior, vicele a ales să se întoarcă la serviciu, considerând că problemele comunităţii locale sunt mai importante decât propria-i sănătate.

Ninsorile din ultima perioadă au dat bătăi de cap autorităţilor din mai multe localităţi. La Scoarţa, pentru a fi preîntâmpinate problemele specifice iernii, conducerea Primăriei a lucrat cot la cot cu angajaţii. Pe durata codului portocaliu s-a asigurat şi permanenţa, vineri noaptea aflându-se la serviciu primarul Aurelian Cotârlău, iar sâmbătă noaptea viceprimarul Ion Stamatoiu. Nici de la deszăpezire nu s-au dat înapoi cei din conducerea administraţiei publice locale din Scoarţa, viceprimarul fiind şi victima unui incident, sau, mai bine spus, accident, alegându-se chiar cu o fractură de costă. Rănit şi cu dureri ce nu-i permiteau nici să stea întins în pat, vicele s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, unde a primit îngrijiri de specialitate. Deşi are un diagnostic confirmat şi i s-a recomandat să nu facă eforturi fizice, Ion Stamatoiu a ales să revină la serviciu. „Eram la deszăpezire la Budieni şi am alunecat pe o porţiune de gheaţă; m-am simţit rău, durerile erau destul de mari, astfel că am decis să mă prezint la spital. Medicii au spus că am o coastă ruptă şi mi-au interzis să mai fac efort fizic. Cu toate acestea, nu rămân în concediu medical, pentru că avem şi şedinţa de Consiliu Local vineri şi avem şi alte activităţi la Primărie, astfel că nu am cum să stau acasă”, a menţionat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.

scoartaScorţenii, mulţumiţi de deszăpezire
Pentru a face faţă ninsorilor, autorităţile din Scoarţa au acţionat prompt, iar reacţiile din partea cetăţenilor nu s-au lăsat aşteptate, după cum confirmă viceprimarul localităţii. „Am muncit mult, dar să ştiţi că am reuşit să deszăpezim drumurile, iar oamenii chiar sunt mulţumiţi. Suntem pregătiţi să acţionăm în continuare, mai ales că se pare că va mai ninge şi în zilele următoare”, a confirmat viceprimarul Ion Stamatoiu.
Administraţia publică locală din Scoarţa este pregătită pentru a face faţă iernii, luându-se măsurile necesare pentru ca activităţile derulate la nivelul comunei să se desfăşoare în condiţii optime.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here