Viceprimarul şi încă doi consilieri locali din Peştişani, propuşi spre excludere din PSD

159

Conducerea PSD Gorj este solicitată să avizeze, în aceste zile, excluderea din partid a trei consilieri locali din Peştişani. Propunerea vine de la liderii PSD Peştişani, care condamnă astfel politica făcută, în ultimul timp, de către actualul viceprimar al comunei, Ilie Fuiorea, promovat pe funcţie de actualul preşedinte al filialei locale, de către consilierul Ion Poenaru-preşedinte al Obştei Peştişani şi fost preşedinte al organizaţiei locale social-democrate, şi de către consilierul Vasile Turtoi, angajat al Obştei Peştişani.

poenaru in picioareCei trei ar putea fi excluşi, în scurt timp, din PSD, în locul lor intrând consilieri: Petre Cornoiu, Râiosu Ion şi conservatorul Cosmin Bojincă, directorul falimentarei Util Bonus Peştişani. PSD Peştişani este astfel la un pas să-şi piardă viceprimarul, fost liberal, dar trecut la PSD, în noiembrie, cu ordonanţa traseiştilor, şi şansa să-şi numească un alt vice în condiţiile în care Consiliul Local este scindat. Postul ar putea rămâne însă vacant până când PSD va reuşi să închege o majoritate confortabilă pentru a-şi impune un vice, social-democraţii având aici doar trei aleşi.

Candidatură pentru alt partid!
De altfel, vicele Fuiorea a greşit când şi-a anunţat deja o candidatură la Primăria Peştişani, asta după ce liderul organizaţiei locale a anunţat la rândul său, şi cu mult înainte, public, acelaşi lucru. De altfel, liderii PSD Gorj i-au arătat susţinere în acest demers lui Cosmin Pigui, preşedintele PSD Peştişani.
Şedinţa ordinară de Consiliu Local Peştişani de vineri ar putea fi astfel ultima cu cei trei consilieri PSD, Fuiorea, Poenaru şi Turtoi, în acest organism.
A.Stoica

6 COMENTARII

 1. Bravo Pigui ai inceput vanatoarea de hoti si spagari. Mai ai pe spagaru de Garincea si totul e perfect pt inceput. Astia 3 ne-au vandut izlazul pe spagi de neimaginat hotilor de Valu si Purice.
  Cu asta ai mai crescut in ochii nostri .

 2. Dacă intră Cosmin Bojincă consilier…..SIGUR psd-ul va cîștiga alegerile. N-ați auzit că și el a bătut toba prin sat că se vrea primar ? Ăștia sunt ,,calibrele,, lui Pigui ?

 3. Portal > Tribunalul GORJ > Informaţii dosar
  Informaţii dosar

  Informaţii generale

  Informaţii generale
  Nr. unic (nr. format vechi) : 5806/95/2015
  Data inregistrarii 14.09.2015
  Data ultimei modificari: 23.11.2015
  Sectie: Secţia CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: anulare act administrativ
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  FUIOREA ILIE Reclamant
  INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI GORJ Pârât

  Şedinţe
  23.11.2015
  Ora estimata: 09:00
  Complet: CAF F11
  Tip solutie: Admite cererea
  Solutia pe scurt: Admite contestaţia. Anulează ordinul nr. 213/04.09.2015 emis de Instituţia Prefectului judeţului Gorj. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică.
  Document: Hotarâre 23.11.2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here